reklama

Staraczki 2014 :)

oj wiem że nie ładnie,.....boje się robić testu i tyle

ok obiecuje że jutro z rana zrobie i jak coś zaraz się pochwalę

musze w końcu zrobić bo jestem 3 dni po terminie a nigdy mi się @ nie spóźniała

reklama
skoro rozmaiwamy o testach to jaki polecacie...ja w sobote robiłam pink test i nic nie pokazał....wiem że zrobiłam go za wcześnie i może dlatego.

gabis THS na 100% masz za wysokie... powinnas miec w granicach 1-2... odnosnie progesteronu to robilas go 7 dni po owulacji? czy nie? jesli chodzi o prolaktyne to masz ciut za wysoka... a robilas ja tez kiedy? tzn w ktorym dniu cyklu? bo tez ma to znaczenie.. ja kiedys robilam po owulacji a biust mnie bolal mocno i mialam 60 wiec normalnie bylam w :szok: a jak zrobilam na poczatku cyklu to mialam 11...

agniecha83 lapie fluidki jak najwiecej... :-)

Kas czekamuy na dobre wiesci....

karla21 he he to kolejna osoba ktora lubi fiolet... jupiii he he :happy2:

reklama
Bezdzietna ciekawe rozwiązanie z pralką w kuchni :)

Aschlee zgadza się ALS jest nieuleczalny i postępuje bardzo szybko, niestety strasznie ciężko jest odnaleźć mechanizmy jego powstawania, moja praca dotyczy głównie homeostazy żelaza w komórce, mechanizmów jakie temu towarzyszą, a co za tym idzie sprawdzam jaki może mieć to wpływ n powstawanie ALS.
Mój rekord w labie ciągłej pracy to 18h, ale i tak ją kocham :)

Olusia zgadza się, zwłaszcza że wiem że ta praca może być pomocna :)

Asiu mój jest podobny, chociaż czasem umie mnie niesamowicie zaskoczyć, np na początku roku w weekend zabrał mnie do Torunia na spacer i pierniki :)

K-a-s rób teściora!!!
ja zawsze kupowałam testy w rossmannie :)

mój organizm Laski zwariował, dzieją się ze mną dziwne rzeczy, jakieś bóle, wczoraj mi piersi zdrętwiały :szok:
i nie, nie to nie na fasolkę bo mam bóle jak przed @ czasem [i to takie dziwne uczucie w krzyżu] i już mam napięcie w podbrzuszu, czyli pewnie kwestia dni jak przyjdzie @

mój tatuaż:
"in my heart you live on" czyli w moim sercu, żyjecie nadal. Jest to wers z piosenki "precious child" - piękna, zawsze ryczę jak jej słuchm
CAM01169.jpg

Załączniki

• CAM01169.jpg
    CAM01169.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry