reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia dzięki, właśnie zobaczyłam jak bardzo kolory są przekłamane i zrobiłam fotkę tapety z lampą

tak wygląda w realu
CAM01177.jpg

Załączniki

• CAM01177.jpg
    CAM01177.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 58
AsiaSzw super że już po wizycie. Z twojego posta aż kipi optymizm :-) No to teraz do roboty i stosować zalecenia lekarza. Czeka was intensywny koniec tyg i weekend ;-)

Blair no faktycznie dwa rozne kolory. Fajna tapeta ale faktycznie posciel bardziej musi byc spokojniejsza albo narzuta jednokolorowa.
Super lampa.

Takie macie fajne te mieszkanka ze kusi mnie zeby swoje pokazac :-)

Ostatnia edycja:
Asiu- wooo! No jestem w szoku tym pęcherzykiem! To gdzie on się podziewał ostatnio?? Ale super :-D Badanie HSG tez jest ważne. Ja je miałam w czerwcu ubiegłego roku. Jest bolesne,ale co się nie zrobi dla fasolki... Asiu jak mój pęcherzyk miał 16 mm w czwartek, to pekl w niedziele. Teraz proszę codziennie ustosunkować się do załączonego zdjęcia...

Agniecha- noooo bo ja Ci tu zaraz dam! Nie jestem żadną wróżką i nie praktykuje czarów! Ja po prostu w odpowiednich dniach wyznaczam Narodowy dzień testowania... który jest szczęśliwy w dwie kreseczki :-D

Blair- no piekna sypialnia. Wszystkie elementy tworza piękny klimat i nastrój :-D

Załączniki

• sex.gif
    sex.gif
    677 bajtów · Wyświetleń: 99
Gabis pokaż swoje! :)

Anula dziękuję :D pomyśl kiedy Narodowy zrobić :D

pościel chcę kupić jasną, kremową, mam narzutę-koc fioletowy z tłoczeniami jak tapeta :) tylko zapomniałam położyć :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry