reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia- uda się teraz Kochana! Na pewno, wierzę w to baaardzo mocno... Za dużo przeszłaś, a limit nieszczęść u Ciebie już się wyczerpał. Teraz będzie tylko z górki! A powiedz mi in vitro udało się Wam na NFZ załatwić?

reklama
Dziewczyny, mam nowine. Była u mnie przed chwilą klientka która mieszka kawałek za Gdańskiem. Pytałam jak dotrzeć do tej przychodni, do której jade zaraz do endo i się okazało, że ten lekarz to ponoć istny cud natury, ordynator oddziału endokrynologicznego w Gdańsku w jednym ze szpitali i że mam lecieć na skrzydłach do niego :) właśnie się zbieram cała w nerwach jestem. Boże co to będzie?!!!

Asiu- jeeej to cudnie! Pędź do niego jak na skrzydłach, coś czuje, ze szybko się uporasz z problemem zajścia w ciążę w towarzystwie tego doktora! :tak: Daj od razu znać po wizycie!

Ostatnia edycja:
Anula1988 dziekuje kochana ze tak we mnie wierzysz.... co ja bym bez ciebie zrobila.... :-D odnosnie In vitro to zostalam zakwalifikowana do programu rzadowego..... wiec placilam tylko za leki a za wizyte, badania, transfer nic....

Anula - wyslalam PW

AsiaSzw pedz pedz, a nie mowilam... wszystko bedzie dobrze....

Ostatnia edycja:
Olusia- czyli tamta próba i ta też są na NFZ? To super, ile kaski zaoszczędzonej. Koszty in vitro sa dla mnie maskaryczne... tak nie powinno to wyglądać, zwłaszcza w kraju, gdzie jest niby polityka prorodzinna na wysokim poziomie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry