jołasia
od 2008r, może kiedyś...
AsiaSzw - bardzo Ci zazdroszczę tego morza. Jakbym tylko mogła to bym tam mieszkała ale nie mam takich możliwości.
Jakby tyllko finanse na to pozwalały to i bym z dwa razy w roku nad morzem była.
karolina859 - ja też tak miałam i to było jajeczkowanie.
Zaczyna się ból w prawym dole miednicy. Jajeczka rosną i któreś da popalić. Oby z efektem. Dziś było przytulańsko ale to za wcześnie. Troszkę sucho było pomimo wiesiołka.
Jakby tyllko finanse na to pozwalały to i bym z dwa razy w roku nad morzem była.
karolina859 - ja też tak miałam i to było jajeczkowanie.
Zaczyna się ból w prawym dole miednicy. Jajeczka rosną i któreś da popalić. Oby z efektem. Dziś było przytulańsko ale to za wcześnie. Troszkę sucho było pomimo wiesiołka.

Ale kurde za 4 dni brać tyle kasy? Jakby mogła to całą kasę od nas ściągnęła. Ale po moim trupie dostanie pieniądze. Nawet złamanego grosza jej nie wyślę. Jutro M zapyta się ojca w pracy o co im chodzi i za co tyle niby kasy ma być (Pracują w jednej firmie, to może się podpytać. Ojciec z moim mężem wita się). Nie mieszkamy, to nie ma za co sobie ciuchów kupić. Ja do M powiedziałam "Spróbuj chociaż 1zł jej dać, to zobaczysz. Nie mam zamiaru utrzymywać Twoją siostrzyczkę i jej durnego męża". W końcu M powiedział "Masz rację. Nic im nie dam". Chociaż mogę na niego liczyć