• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

AsiaSzw - bardzo Ci zazdroszczę tego morza. Jakbym tylko mogła to bym tam mieszkała ale nie mam takich możliwości.
Jakby tyllko finanse na to pozwalały to i bym z dwa razy w roku nad morzem była.

karolina859 - ja też tak miałam i to było jajeczkowanie.

Zaczyna się ból w prawym dole miednicy. Jajeczka rosną i któreś da popalić. Oby z efektem. Dziś było przytulańsko ale to za wcześnie. Troszkę sucho było pomimo wiesiołka.

reklama
no hejcia laseczki... ja juz wrocilam do domku... Bylam na wycieczce w Krakowie, byla piekna sloneczna pogoda, ludzi mnóstwo... :-) pochodzilismy sobie, porobilismy fotki... bylo fajnie... :tak:

Malusiolka to twoja tesciowa brala od was kase? no jakas masakra !! :wściekła/y:

Asiu wspaniale ze znalazlas bursztynka... na pewno przyniesie tobie szczescie... :-)

Blair mam sporo bursztynow jesienia sie keoiej zbiera. Dzis byla lipa. A @ przyjdzie dzis mocniej plamie wiec oby juz jutro. A my tez ogladamy ten program ;-)

Malusiolka - to niech twój mąż ja podliczy ile razy dupsko jej wozil i niech zwraca za benzynę!!!!

Blair - na betę to w środę. Mam jeszcze test 25 to jutro zrobię. Nie mam powodu nie wierzyć sikancowi :) w końcu jakieś hcg jest w moim organizmie.

Asia, przydałoby jej się ;/

Oluś, tak brała ;/ I to nie mało. Później się dziwie się dlaczego jazda mi nie idzie :wściekła/y::no: Ale kurde za 4 dni brać tyle kasy? Jakby mogła to całą kasę od nas ściągnęła. Ale po moim trupie dostanie pieniądze. Nawet złamanego grosza jej nie wyślę. Jutro M zapyta się ojca w pracy o co im chodzi i za co tyle niby kasy ma być (Pracują w jednej firmie, to może się podpytać. Ojciec z moim mężem wita się). Nie mieszkamy, to nie ma za co sobie ciuchów kupić. Ja do M powiedziałam "Spróbuj chociaż 1zł jej dać, to zobaczysz. Nie mam zamiaru utrzymywać Twoją siostrzyczkę i jej durnego męża". W końcu M powiedział "Masz rację. Nic im nie dam". Chociaż mogę na niego liczyć :)

Maluś, a to żmija:no::no: zdeptać ją !!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Blair, ciekawe jednak mój sfochowany mąż ma pilota..:no:
Olusia Kraków...KOCHAM KRAKÓWWW:-):-) mieszkałam tam 4 lata :rofl2::rofl2:
Asiu zakopane nie zła myśl- odpoczniecie sobie ;-),
Idę malować stópkii:cool2:

Dziewczyny bardzo bym chciala aby przyniosly szczescie ;-)

Załączniki

• 1393178894537.jpg
    1393178894537.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 56
Kasik, za gruba jest. Nie da się jej zgnieść :P

iwo, nie wypłaciłaby się. Przez miesiąc czasu ją i ojca woził do pracy i do domu ;/ Ale jak zwykle mam nic nie widzi.

Asia, musi przynieść Ci szczęście. Trzymam mocno &&&&&& :* MI Cyntia 2 bursztynki przesłała i przyniosły mi szczęście :)

reklama
AsiaSzw na pewno przyniosa szczescie.. :-) musisz w to wierzyc kochana !!

KasikP powiem tak: podoba mi sie Krakow ale zeby tak sie nim zachwycac to nie koniecznie... hmmm

Malusiolka i dobrze twoj powiedzial.. tez bym nie dala zlamanego grosza bo co to ma byc? masakra jakas !! jak w ogole mozna tak robic i rzadac tyle kasy... jakas paranoja normalnie.. !! czy twoja tesciowa jest normalna? czy ma jakies zaburzenia? sorki ze tak sie pytam ale po tym co wczesniej wyrabiala smiem watpic?:tak:

A powiedzcie mi dziewczyny podoba wam sie w ogole Polska?

Cyntia tez bym chciala bursztynki na szczescie... !! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry