• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Maluś, za gruba hahah :-D jak coś to chętnie pomogę:tak::tak:
Blair, focha się choć rano sam do Mnie przyjechał i pomógł Mi;-)
Niech się focha przejdzie mu:-)
Asiu a kawałek morza tez możesz podesłać???:zawstydzona/y: i żeby ta @ już nie przyszła !!!!&&&&&&&&
Kraków jest boski i już:-p

Malus hmm teraz akurat w miare bo troche polezalam.Plamienie czasem dalej sie zdarza jutro jade do mojej ginki oddac mocz do badania bo dostalam jakis dziwaczny zestaw i zobaczymy moze jutro sprawdzi co tam u Fasolinka slychac...
A jak chodzi o wyjazd to ja na poczatku tez nie bylam przekonana co do tego planu ale teraz nie zaluje i juz nie chce wracac:tak:

Kasik, dosłownie taka jest :-D Nie żebym śmiała się z pulchnych dziewczyn, bo ja też mam od jakiegoś czasu trochę ciałka, ale moja teściowa odchudza się i jakoś efektu nie widać :P Dlaczego? Ponieważ odchudza się, a słodkie non stop je i to sporo tego idzie :D Będę pamiętać. Jak będę potrzebować pomocy napiszę :-D:rofl2:

Asiu pw :) hmm no to faktycznie się wydłużył. Ostatnio rozmawiałam z Kumpelą i mówiła mi że w każdej ciąży [2 dzieci i jedna pozamaciczna] miała plamienia jak na @ więc wszystko możliwe :) Czytałam że 16 dni wyższej temp może wskazywać na ciążę, a 18 to już prawie pewniak. Daj jutro koniecznie znać :)

Olusia my byliśmy w jakiejś galerii przy dworcu PKP po jedzenie, to było tyle ludzi w całej galerii że człowiek mógł się ledwo przecisnąć!

Maluś nam zawsze możesz się wygadać :* Silna z Ciebie Kobieta, mi już by chyba dawno nerwy puściły...

Ja też dziękuję ze jesteście.

Ewelinka jak u ciebie?? Gdzie jesteś?? Nadal mam jutro wolny wieczór gdybyś chciała mnie wykorzystać :)

Ja jestem jednak bardzo zżyta z tym krajem i miałam tylko krótki epizod kiedy chciałam wyjechać, ale to ze względów finansowych. Jednak nie chciałam zostawiać tu synka więc zostałam. I nie żałuję.

Blair87 dzisiaj bylo identycznie, ludzi mnóstwo ze nawet nie bylo gdzie usiasc i napic sie kawy, po prostu nigdzie... no ale w koncu po chyba 15 min udalo sie znalezc i posiedzielismy troszke.... :-)

cześć Kochane,
my z Matim dzisiaj prawie cały dzień poza domem, byliśmy n długim spacerku, potem u moich rodziców na obiadku i znowu na spacerku, teraz mały leży już w łóżku, może zaraz zaśnie to oglądnę sobie jakiś film :)

Jeśli chodzi o tą grupę na fejsie, to mogę dołączyć?

Brrr85, gdzie jesteś?

Maluś, wredna baba, Ty jej wystaw rachunki za sprzątanie itp ma tupet baba, wrrrrr

Aschlee, już plamień nie mam wcale 3 dzień, miałam w sumie przez 4 dni, mam nadzieję, że już nie wrócą, A Ty uważaj na siebie!!!! &&& za wizytę, ja mam w środę

Asiu, ale ja Ci zazdroszczę tego morza :) już dawno nie byłam, ahhhhhhh ślicznie masz

Gosiu, a kiedy powiesz mężowi? :)

Iwo, myslę, że ten jutrzejszy test to tylko formalność :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry