• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Oj to w takim razie bede czekac na nie. Chociaz to moze ten urlop to te szczescie.
Ale yrzeba sie nachodzic zeby wygrzebac bursztynki

Olusia to ja moge ci wyslac jesli chcesz! Chetnie sie podziele :-)

reklama
A ja pochodzę z Krakowa 26 lat z groszami przemieszkałam, i tak chwile nawet dłuższa to polecam jak najbardziej, ale całkiem na stałe to już tak fajnie nie jest, powietrze "ciężkie" korków dużo ;-) Natomiast tak wpaść w odwiedziny, na rynek super sprawa raz miesiącu jestem ;-)

iwo:) - czy rozważasz zakładać listopad ;>)?
jak mąż? mój na razie w błogiej nieświadomości....

Ostatnia edycja:
Kochana to na priva adresik i jutro wysle.
Mam ich sporo. Wiec jesli jeszcze ktoras z dziewczynek chce to dawac adres.

Jak na szczescie to tym bardziej. A teraz jeszcze jedna fotka z morskiego spaceru

Załączniki

• 1393179454529.jpg
    1393179454529.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 49
Asia cudne okazy :tak: na pewno przyniosa szczescie
Malus ale franca z tej Twojej tesciowej...szok:szok::szok:
Ja w Krakowie bylam raz i bardzo mi sie tam podobalo:tak:

Przesylam troche wiosny z lasu
Kopia IMAG1946.jpgKopia IMAG1943.jpg

Załączniki

• Kopia IMAG1946.jpg
    Kopia IMAG1946.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 53
  • Kopia IMAG1943.jpg
    Kopia IMAG1943.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 50
Asiu no to super, może mi też się kiedyś uda znaleźć :)
masz długą fazę lutealną, zobaczymy co przyniesie jutro
:szok: ile bursztynów!!! przeprowadzam się nad morze! oby przyniosły Ci szczęście :)
mogę się i ja uśmiechnąć ładnie o jakiegoś małego bursztynka na bociana? :zawstydzona/y:

Iwo jest, jest zdecydowanie :)

Kasik a ten dalej się focha? :szok: jeszcze żeby miał o co...

Gośka ja byłam raz w Krakowie i te korki i małe uliczki są tragiczne, poza tym wawel niesamowity!!!

Blair pierwszy raz mam taki dlugi cykl. Zazwyczaj 29 dni i @ jutro zrobie test dla spokoju ale licze na poczecie w gorach ;-) dawaj adres. Dostaniesz bursztynka!!!

Oluś, wcześniej jakoś dało się z nią rozmawiać, ale od jakiegoś roku jest coraz gorzej. Może te przekwitanie źle na nią wpływa ;/

Aschlee, gorzej można ją nazwać. Jak się czujesz?

Dobra, już się wygadałam i nie będę Wam truć o niej. Dziękuję, że jesteście :*:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry