• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula i jak wrocilas z drzwiam?:) i pewnie pare reklamowek ciuszkow:) ja rowniez jestem zakupoholiczka:) sobota zakupy, wczoraj tez udalo mi sie co nieco skubnac:)
Teraz planuje jakies butki do silowni kupic,ale cos ciezko mi sie zdecydowac;/

Oj z rana jak otworze oczy bede szybko tu zagladac!

reklama
Aśka czekam na te Twoje wyniki jak na szpilkach, jakbym na swoje czekała :)

G miał niespodziankę, kebab na obiad. wczoraj wieczorem miał wielką ochotę, to dziś pojechałam i kupiłam, ale Mu się oczka śmiały, taaaaki był zadowolony :D

Brrr specjalnie dla ciebie dziś też zrobimy narodowy dzień bzykania :) Anula ma ciągnący śluz więc już pewnie zaciera łapki na Adasia, Blair też musi G namówić aby punkt G znalazł :) ja to zawsze mam ochotę, Mychunia chętnie do nas dołączy może i Maluś i reszta dziewczyn, jeny jutro w pogodzie będą mówić o jakiś dziwnych dźwiękach znad morza po same góry przez centralną Polskę z rozwianiem od wschodu na zachód :) hihi

Asiu- Kocham Cię za to! Po raz kolejny już spadłam z kanapy dzięki Tobie, Blair, G., i punktowi G., hahaha! :laugh2:

Brrr- no pewnie, że my Ciebie zawsze wesprzemy! Kochana na mnie zawsze możesz liczyć! :tak:

KasikP, Julia, Asia- drzwi kupione, huuura! A na ciuszki, to już niesety nie zdażyłam, bo jak zobaczyłam ścianę dosłownie 200-tu klamek, to zgłupiałam :confused: Głupie klamki ponad pół godziny wybierałam! :szok::angry:

Maluś- Ty wiesz, że jutro masz zdać! Nie ma innej opcji, będę cala się sciskac, aby tylko Ci się udało! Musisz w siebie uwierzyć, bo to podstawa!

Mychunia- dasz rade, dzielna Kobieta jesteś!

reklama
No jutro pewnie po 8 beda. Mam nadzieje bo inaczej zrobie tam dym!!!
Mychunia dobranoc kochana i kciukaski za badania.

Anulka gratuluje wyboru drzwi. I klamek to chyba bardziej klamek powinnam ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry