• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
AsiaSzw dzięki za kolejny narodowy dzień bzykania, ale wątpię bym dziś skorzystała, bo mój jest dziś na mnie zły.
Iwo chciałbym w to wierzyć :-)

Ewelinka o ja cie bedzie sie dzialo ;-) tym bardziej okno zamkne. Ja dzis odpuszczam, w glowie mi sie tak kreci ze spadlabym z konia :-)

Brrr masz bon na ten dzien do wykorzystania bezterminowo ;-)

Kasiu- a jak to znaczy po śląsku? Hihihi, aż się boje pomyśleć :laugh2:

Ewelinka- hihi, mój Adaś się chyba znowu na mnie obraził, bo ciągle mu dokuczam. A może on to specjalnie robi?
Jeeej, mój śluz to dzisiaj wszystkie rekordy pobił. Rozciąga się chyba na długość kartki A4! :szok::szok:

Blair
- Gdzie Ty się podziewasz? Szukacie z G. punktu?

Asiu- Asiu no to dobrze się składa, że piszesz o spadaniu z konia. Najpierw na nim pojeździsz i potem spadniesz- ta daaam! Już wymyśliłam!

Ostatnia edycja:
Brak to brak...:-(
Nie damy się tak łatwo tym laborantką poczekamy ile trzeba:tak::tak: a co niech się zdziwią:rofl2:
Ehh tylko rano muszę czekać do 9 na wieści no skręci Mnie ale cużżż siła wyższa;-)
Anula jak ty byś bliżej mieszkała to myślę że wino byśmy razem piły często:-D:-D
Widzę że masz takie same podejście jak ja:-D
Będzie i dziś bzykanieeee:tak::tak:

reklama
Anula znowu zaczynasz?! :-) odezwała się ta co sucho ma hehe już do wyrka marsz! Mężula za gacie i robić Bajbika! :D
jeszcze nie szukamy, próbuję uspokoić chichot po przeczytaniu Twoich postów :D

Kasik czeka czeka, mam nadzieję że się doczeka :D
nie ma za dwa dni! pracować, pracować, nie obijać się!

Aśka rozbrajasz mnie :-D z resztą Aschlee też jeżem :P

Brr o nie kolejny Pan obrażony? co te chłopy mają z tymi fochami?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry