• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kuzwa a ja to co....znow musze przywolac pewna czesc ciala jeza...tez bym chciala wykorzystac narodowy dzien bzykania ale poki sa plamienia to se moge pomarzyc...:sorry2::baffled:
Moj maz cos tam mi jakis czas gadal ze cierpimy np miesiaczke albo przy porodzie za to jablko co zezarla Ewa... a ja mu na to
wiesz dlaczego Pan Bog stworzyl najpierw Adama??? Bo muisal zaczac od zera...i tu byl koniec gadki:-D

Ostatnia edycja:
Kasik- haha! Ale się uśmiałam! :laugh2:

Blair- Jezu, ja padne na zawał przez Ciebie. Będę pierwszym przypadkiem, gdzie do zawału doszło na podstawie przedawkowania ilości ŚMIECHU! :laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczynki chciałam Wam uroczyście oświadczyć, że wieczory spędzone z Wami są jednymi w moich ulubionych wieczorów, które było dane mi spędzić! Jesteście Kochane, dziekuje Wam! Aaaa... i jeszcze jedno. Mój mąż chyba zaczyna podejrzewać mnie o zdradę, bo ciągle się pyta gdzie tyle piszę i ciąglę się śmieję do monitora. Już mi oznajmił, że jutro siedzi przy laptopie cały czas obok mnie, aby kontrolować, gdzie piszę, hihihi!

Ewelinka-
nie ma sprawy! Wyślę Ci jutro trochę śluzu w kopercie A4! :laugh2:

Ja już się rozkoszuje carlo rossi... :-D

Anulka popieram !!!

Moj szymon wie ze z wami pisze, a i ostatnio nawet mowi ze tylko wiecznie przy kompie albo z telefonem. Ale coz on wraca do domu i tez do kompa pierwsze co poszperac za samochodzikami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry