• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No wiem sprawiam ale mimo wszystko nie ma to jak porzadne cowboy_rodeo.gif

Załączniki

• cowboy_rodeo.gif
    cowboy_rodeo.gif
    28,2 KB · Wyświetleń: 86
Wszystkie uciekaja to ja tez ide w komara.
dobranocki.jpgjutro jak tylko wstane to zasiade na kompa zobaczyc jak tam wyniki

Załączniki

• dobranocki.jpg
    dobranocki.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Czytam czytam napiecie rośnie i dupa koniec bajki nastepny odcinek jutro...

Tak więc Aś jutro z samiutkiego rańca się stawiam na oficjalne odczytanie wyniku..

Kochane wy tutaj nie próżnowałyście ,próbowałam w drodze z pracy na tel poczytać ale tel padł a mi pozostał niedosyt wiec po powrocie z pracy nadrabiam a troche tego jest..

Uśmiałam sie do łez.. Jesteście Boskie.. Ashlee twoje emotikony mnie powalają na kolana!

Kochane ściskam mocno i odmaszertowywuje do łóżka(czyt. bzykania)

Buziam was wszystkie choć już pewnie spicie :)

ło matko właśnie doczytałam o ssmamie no masakra jakaś a już zdążyłam ją polubić :rofl2:
szkoda, szkoda dziwne ludzie mają odchyły :rofl2:

Ja tak tylko do Was zaglądam mało piszę ale jestem dość na bieżąco, może w końcu się przedstawię
mam 32 latka bliźniaków 12 letnich już za chwilkę bo już w kwietniu :-)
Od 2009 roku stwierdziliśmy, że chcemy córeczkę tzn 3 dzidzię :-) ale było by super gdyby to była córeczka , po bliźniakach mam nie odpartą ochotę poczuć błogi spokój z 1 dzidzią :-D nie ważne jakiej płci :tak:
i kilka poronień , mówię kilka bo takie oficjalne to w pasku ale kilka testów pozytywnych ale @ przyszła i wszystko się skończyło

Teraz czekam na @ i nadal nie mam , jutro idę do lekarza żeby dał mi skierowanie na pobranie krwi no i z wynikami do dr
Ciąża raczej odpada choć to bardzo wszystko pomieszane, jutro trochę więcej opiszę ale dla ciekawskich link do wykresy i w notatkach wszystko jest , jak w pamiętniku :tak:

&&&&&&&&&&i za wszystkie starające się

Trzymam kciuki za pozytywną betę Asiu
dido zwiedziłam twój blog widzę, że lubisz bardzo modę , może byś coś wystylizowała tzn kogoś masz ciekawe pomysły no i córeczkę też słodziutką

Malus - dzien caly spedzilam z P. bo mial wolne :) poszlismy na zakupy a potem do zoo :P i 4 bocianki dzisiaj widzialam wiec moze mi szczescie przyniosa :sorry2: gorzej jak przyniosa czworaczki hihihiihih :D

a Wy tylko bzykanie i bzykanie :no: i tak szczujecie mnie biedna zmałpowaną :(( a ja tez w Niemczech i okna zamknelam szczelnie rolety antywlamaniowe pospuszczalam i tylko na szczescie slychac wasze jakby szepty jak tam sapiecie drzecie sie i stekacie :-D
a Wy małpy ja wam dam jak mi sie @ skonczy :P nic wam nie pomoze :-D a ja glosno dre pyska hihihih :D :angry:
przypomnialo mi sie jak[przyszly] tesciu kiedys przylazl do nas na stare mieszkanie a ja akurat swoj repertuar wyczynialam :D jak skonczylam to slychac bylo tylko drzwi trzaskaja :D i dwa dni sie u nas nie pokazywal hahaha :D

dobrej nocy i Aska oby wyniki byly szybko bo sobie ten kciuk wyrwe w koncu albo mi odpadnie :D

aaaa no i teraz to juz napewno kciuki pojda w dal :szok: toc przeciez jutro Malus daje czadu i bedzie kierowca bombowca !!!!:-D:-D

reklama
witam z rana :tak:

poszłam spać po 21,a dziś już 5 stron do nadrobienia ;-) a tak się śmiałam z tego co napisałyście, że prawie z łóżka spadłam :-D

Asia trzymam kciuki za wysoka betę ;*

Maluś
zaciskam wszystko za zdany egzamin ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry