• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

hejka Kochane
uśmiałam sie jak głupia haha zakrecone dziewczynki jestescie oczywiscie w pozytywnym sensie:-D
jak sie naczytałam to teraz jeszcze konie beda mi sie snic:-D niedługo całe zoo :-Da co powiecie o króliczkach haha:-D
Asiu czekamy i zaciskamy &&&&&&&&&&
Maluś​ powedzenia zero stresu na lajcika a może jakis przystojniacha bedzie egzaminował tylko na droge patrzi trzymam mocno&&&&&&&&&
a ja z tym mierzeniem na próbe 3 dzień i mam non stop taka sama tempke nic sie nie zmienia tylko ze ja mam na termometrze jedna cyfre po przecinku nic nie skacze i sie nie obniza moze mam termometr zepsuty

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Anulka cieszę się że mogę Cię rozśmieszyć :)

Asia przykro mi, ale w kolejnym cyklu obie dorwiemy bociany :)

Matik witaj

Dziewczyny ja na cud nie liczę, ten cykl mogę sobie odpuścić, wczoraj piękny śluz jak białko jajka, ale co z tego, sama sobie dziecka nie zrobię. G przemęczony, chociaż ja mam wrażenie że od czasu zdecydowania się na odstawienie gumek, przestałam Go interesować pod tym względem. Nie będę się już do Niego kleić, najpierw musi być krok z Jego str..
dziś temp w dół zamiast w górę.
Testu już nie robię nie ma sensu
Humor do bani od samego rana...

Witajcie! Jeeej, jaka ja dzisiaj zmęczona po wczorajszej wieczornej gimnastyce! :laugh2:

Asiu- który to miesiąc nam teraz przypadnie razem na porodówce? Grudzień?? :laugh2:

Blair- nie martw się Kochana, to co dostarczyłaś wcześniej z G. i punktem G., to spokojnie wystarczy, aby począć bejbika! :tak:

Maluś- Trzyyyyymam i trzyyymam za Ciebie kciuki! :tak:

Lecę do pracy, dzisiaj mam po pracy kilka spraw do załatwienia, więc pewnie po 16. dopiero się odezwę. Do poczytania! :laugh2:

reklama
Dziewczynki kochane jestescie. Ale nawet sie nie smuce bo przeczowalam. Dzis mam juz wieksze plamienia wiec licze na to ze @ sie rozkreci.

Anulka tak grudzien. I cos czuje ze tlum tam bedzie ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry