• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam z rana ledwo..
Asiu, :*:*:* i walczymy razem dalej:tak:
Anula, ja też ledwo żywa;-)
Blair, a co to za smutek..<przytul> porozmawiaj szczerze z G. Mój Mi jak jest zmęczony bardzo to też jest reakcja 0.
Maluś, 3mam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żebyś była naszym kierowcą bombowca kochana <przytul>:-):-)

dzięki Dziewczyny, u nas jest trochę inna sytuacja. Tak jak Wam pisałam G chce spontana, jeśli Mu powiem że mam owu więc może byśmy spróbowali to będzie odwrotny skutek, On bardzo nie lubi presji.
Spoko już mi przechodzi, ech niepotrzebnie się nakręcam na tą ciążę, G ostatnio pracuje bardzo, bardzo dużo, a ma odpowiedzialną pracę i faktycznie jest zmęczony, wczoraj był słodziak, bo widział że ja chcę ale powiedział że przeprasza ale na prawdę nie ma siły.
Nie wkręcam się więcej, podziałamy w następnym cyklu :)

Asiu przykro mi dobrze że się nie nakręciłaś przynajmniej łagodnie przez to przejdziesz
Blair widzisz ja wogóle teraz chcę uniknąć współżycia w owu muszę odpocząć. Niedziw się swojemu facetowi nie chce być koniem rozpłodowym uszanuj to

A ja dzisiaj nie mogłam odpalić samochodu. Pojechałam do skrzynki zobaczyć czy rachunek jest no i zgasiłam gada i to był błąd. Nie miał ochoty współpracować musiałam wzywać posiłki (sąsiad) Na szczęście nic poważnego pociągnął na lince i odpalił a się na niego wkurzyłam juz chciałam tablice odkręcić i porzucić gada

Aga ha ha ha tobie też jakaś zmowa czy co

haha chyba tak Bezdzietna akumulator padł mnie na lince nikt nie pociągnie bo na zadupiu mieszkam chciałam młodego po chorobie zawieśc do zerówki i zapisac do szkoły i lipa czekam na mojego bo mi sie samej prostownika nie chce podłaczac

Matik2012 – witaj, ja Cię znam, ;-) polowałam na syna, tylko nie pisałam a teraz to już czas pokaże.

Asiu – ale przynajmniej wiesz na czym stoisz, 2 stada bocianów leci z południa, nad morze dolecą na grudzień

agnieszkak2 – co ja się naoglądałam tych wykresów, to chyba połowę na pamięć znam ;-)

Blair87 – bo wiesz co innego planowanie małego a co innego jak się to dzień, mój jakby wiedział który to dzień to by pewnie nie zadziałał, ale wzięłam go z zaskoczenia 3 razy co 2-gi dzień. A co do życia plemników, z córka plemniki wjechały w sobotę wieczorem owolka była zdaje się w środę.

Malusiolka - niech Olsztyn ma się na baczności – jedziesz!!!

U mnie piękna pogada, a ja mam dziś wolne!!!

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie ja sie po cichu przyznam że koło owulki było po buteleczkach wina a wino na mnie działa zaskakująco wiecie o co chodzi:-D taka ochote mam ze hej haha chyba po dwa razy go zgwałciłam haha biedny był budzony o 1 w nocy i na spiocha go haha
wiec po cichu licze że po szaleństwie cos bedzie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry