• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo- ja odkąd robię testy, to zawsze mam taki dzień że testowa jest dużo ciemniejsza od kontrolnej, jak złapie ten dzień fotogenicznie to wkleję:-) ale śluz jeszcze nie taki jak powinien, to jeszcze nie ten dzień, tak myślę.:-p

reklama
Mligocka – ślicznie ciemnieje stawiam na owolke w weekend

Malusiolka - szła pał i tak za pierwszym razem !! super, gratuluje

Ja dziś zawarłam umowę z InterRisk i mam kartę z LUXMed, co by na NFZ nie latać, 52zł miesięcznie na 12 miesięcy, nie maja karencji na ciąże – prowadzenie ciąży, USG i badania w pakiecie. Ubezpieczenie od 1 marca wiec w poniedziałek dzwonie umówić się na wizytę ;-)

Hejka :-)
Ja tylko na chwilę.
Jestem po wizycie u gina. Dość miły przyjemny gościu. Teraz mam troszkę do zrobienia. Po pierwsze mąż musi powtórzyć nasienie. Tamte wyniki posiał a poza tym były robione dawno a to i już z pewnością nieprawda. Dopiero dalsza diagnostyka mej osoby jakby się dalej nie udawało. Teraz najlepsze, a może i nie, sama nie wiem :confused: Usg wykazało 3*15 mm pęcherzyk.Aż trzy. Z uwagi na dzień cyklu w którym jestem, nie wiadomo czy to przejrzałe, nie pęknięte, czy to pęcherzyki szykujące się na kolejny cykl, czy może nagle urosną i pękną. Wtedy oznaczało by to dużą niedomogę ciałka żółtego i duże dawki luteiny pod jęzora.
Nic test owu wieczorem znowu. Może jakiś sex...

Jołasia- a szkoda, że lekarz nie zaproponował Ci przyjść za 2-3-4 dni, aby zobaczyć co się dzieje z tymi pęcherzykami. Wtedy byłoby na pewno wiadome ich źródło pochodzenia. Może zastanów się jeszcze nad tym, aby je monitorować, aby zobaczyć dalsze losy 3 potencjalnych domków dla dzidzioli? :tak:

Dziewczynki dziele się z Wami moim maluuutkim zalążkiem wiosny w domku w kuchni! :laugh2:

Załączniki

• 20140224_065707.jpg
    20140224_065707.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 20140224_065719.jpg
    20140224_065719.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 40
Anulka, Kocham żonkile :D

Asia <przytul> współczuje Tobie :* Ja 3 dni miałam odrobinę śluzu różowego, wczoraj plamkę krwi, a dzisiaj też troszeczkę. Na wszelki wielki ubrałam tampon na egzamin. Kurde niech się @ rozkręca, bo się denerwuje ;/ Ciąże wykluczam, bo poroniłam 2 miesiące temu i podczas seksu zabezpieczaliśmy się.

mychunia, a jak u Ciebie z @? Przylazła? Też miałaś takie pokręcone @ i zamiast krwawienia plamiłaś? Jak badania?

Cześć Kochane :*
Ewelinka a co tam Kochana leciało w tych rozmowach ?
Ja już Was nadrabiam.. U mnie makabra bo wczoraj poszłam z siostrą R na solarium nie wiem co mnie podkusiło chyba poprawienie sobie nastroju poszłam na 15 min i co od wczoraj cierpię wszystko mnie parzy na tyłku usiedzieć nie umie ehh stara a głupia boli jak cholera smaruję się balsamem regenerującym ale słaby efekt

Maluś mi też po zabiegu tak organizm świruje w sumie mam przed każdą @ plamienia ale pierwsze 2 miesiące były na 2 dni przed miesiączką w tym miesiącu chyba w połowie cyklu albo i wcześniej też ciążę wykluczam chociaż śpię na stojąco ten miesiąc wyczerpujący bo codziennie muszę zrobić sobie drzemkę..

Blair - bolą mnie plecy ale brzuch już nie, co mnie niezmiernie cieszy :-) poza tym już od 18.00 zamykają mi się oczy.
Nawet ten suwaczek jest dla mnie nierealny,:sorry2:cały czas myślę czy aby na pewno @ nie przyjdzie:baffled:

Goska - u mnie w luxmedzie nie ma wizyty z usg, jutro bede dzwonić sie umawiać na wizytę gdzie dostanę skierowanie.
Suwaczek ustawiłam wg. dc i już termin wychodzi na 5.11 - zobaczę co lekarz powie :rofl2:
ps. nie zapomniałam o Anulkowym bocianie

reklama
Karolina bylo o parach ktore nie mogą miec dzieci. .. ostatnia para stara się już 7 lat ponad. Jakiś koszmar. ..od razu czarne wizje mam :(

Iwo okres przyjdzie ale za 9 miesiecy ;**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry