• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo- nieee, Asiulek nasz tampony na sztuki kupił! :laugh2: Żarcik, tak to witaminki wspomagacze! :laugh2: I JESZCZE W TYM CYKLU NASZEJ DŻOANKI JEJ POMOGĄ! :tak: Iwo, ja nie umiem żadnych takich grafik robić. Po prostu zdjęcie, które miałam "w tle" na FB przerobiłam na czarno-białe. Wiem, nie popisałam się inwencją twórczą :zawstydzona/y::dry: Ale do szarej sypialni będzie pasować, hihi :-D

Ewelinka- Hihihi, do usług :laugh2: Mi ginka kazała teraz brać INOFOLIC, on ponac reguluje cykle i "podkreca" prace jajników, a jako efekt uboczny przez godzine po zazyciu daje duuzo energii. Działa podobnie jak red bull :laugh2:

Załączniki

• SAM_0300aa.jpg
    SAM_0300aa.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
Prosze. Dla kobiet larginina, wyc z buzdyganka ziemnego, wyc z korzenia maki, wyc z kakaowca, magnez, papryka chilli, cynk,vit b6,kwas foliowy i selen. A u facetow lkarnityna, larginina, wyc z buzdyganka, cynk, astaksantyna, miedz, kw fokiowy,selen, vit b12

Anulka jakos ja tej energii nie zauwazylam u siebie po inifolicu

iwo:) - u nas jest Ultramedic taka prywatna przychodnia i oni współpracują ze rożnymi towarzystwami, luxmedem właśnie też, szwagierka chodziła cała ciąże i na każdej wizycie USG robiła w ginekolog od razu w gabinecie + ta lekarka do której mam zamiar chodzić pracuje w szpitalu wojewódzkim gdzie rodziłam córkę. Z terminem to pewnie, lekarz CI potwierdzi to się okaże co i jak.

Asiu- mmm... same pyszności :laugh2: Asiu ja czuje wzrost energii, ale właśnie tylko do max. 1 godziny. Szkoda, że dłużej nie działa na mnie...

Iwo- oj przepraszam, oprócz zrobienia zdjęcia na czarno-białe, to jeszcze zwiększyłam kontrast i rozjaśniłam troszkę, hihi :laugh2:

ja sie dzis nie udzielam bo sie żle czuje brzuch boli cycki bola spac mi sie chce zmeczona jestem ta nadchodząca @ tak zawsze na mnie działa i nie mam wogole humoru także miłej nocki Kochane

Ewelinka- inofolic jest bez recepty. W aptekach kosztuje 20 saszetek ok. 60 zł, ale w internecie Aschlee znalazła mi za 38 zł, więc naprawdę warto! To są saszetki do rozpuszczania w szklance letniej wody :tak:

Mychunia
- no to czeka Ciebie lekka zmiana diety. Ale dasz radę, to nie są składniki niezbędne! :tak:

reklama
Mychunia to nie jest zle. Dzielna bylas.

Ewelinka bez receoty inofolik. Szkoda ze gluoiego lekarza masz bo moj ostatnio dal mi to za darmo a podobno nie jest tanie.

Watpliwosci Obie jestescie piekne!!!

Aga wez nospe i do wyra.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry