• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mozesz brac. Jedna saszetka dziennie. Mi tak lekarz mowil. A moze powinnas brac cos z wieksza iloscia vitamin bo tam jest tylko kw foliowy i vit b8 w jakiejs tam postaci. A gdzie magnez zelazo cynk. Anulka widzialam ze bierze jeszcze co drugi dzien prenatalne to jako dodatek suoer ale sam inofolic to chyba slabo

A to moja sciana fotkowa ;-)

Załączniki

• 1393354278142.jpg
    1393354278142.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 53
Asiu- piękna ściana! Piękne wspomnienia!

Ewelinka- Inofilic bierzesz, aby podkręcić prace układu hormonalnego kobiety(wzmocnić owu, wyregulować cykl), a oprócz tego dodatkowo komplet witamin, o których Aśka pisze.

Tak kochana Ewelinko, caly organizm musi prawidlowo dzialac. Kup sobie jakis prenatal albo cos w tym stylu dla starajacych sie o dziecko i inofolic i bedzie git. No i moze zbadaj sobie morfologie i zelazo bedziesz wszystko wiedziala.

reklama
Ja biore jeszcze magnez, tran, bromergon, betaserc i wiele innych i czekam na wiesiołka od Iwo ;-) ale najwazniejsze sa prenatalne bo wszystko maja ;-) Ta dam:

Załączniki

• 1393354891556.jpg
    1393354891556.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry