• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mój tesc kiedys sie ozenił z druga żona ( to nie moja tesciowa tesciowa mam jedna) nie maja dzieci rok temu sie rozwiedli i ona nadal mieszka tu placi jej alimenty i nic sie nie doklada co oczywiscie wszystkim sie obrywa po kieszeni w zyciu tak podlej i falszywej osoby nie widzialam dzisiaj byla policja standard do ojca wezwala bo niby jej ktos w rzeczach porozwalal , mieszka na gorze domu tam gdzie bedziemy mieszkac bo rozbudowujemy dom i laczymy poddasze z nowa czescia a ona tam mieszka na całe szczescie mieszkamy na samym dole teraz chodz mamy jeden pokoj kuchnie łazienke i pralnie i osobne wejscie to tyle spokoju ale te wszystkie akcje mnie wykanczaja sale sadowe juz znam bo jako swiadek bylam wiec mam dosyc co najlepsze tescia wlasnosc bo juz za pierwszego malzenstwa byl podzial mam mieszkanie a tato dom i co ztego ta nadal mieszka na tyle szczescia ze nasz dzielnicowy przyjechal i jej dal w kosc cudowny policjant i powiedzial ze ona ma sie z tata dogadac a tato dobrze wyprowadzaj sie do niej haha i powiedzial dzielnicowy ze to jest dobra wola ojca ze tu mieszka
tyle co ona krwi nam napsula tyle plotek i probowala nawet popsuc mi malzenstwo ale moj maz jej nienawidzi i nie nabral sie , jak mozna byc tak obłudnym fałszywym i brak mi słow na nia
ja podejrzewam że moze nas stres zrzerał bo jak sie staralismy to były sprawy w sadzie
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sorki za moja składnie ale zdenerowana jestem i sory za marudzenie , az mnie brzuch przestał bolec
jak to mój Mati mówi czarownica
ryyyyyyyyyczec mi sie chce

Witam wieczorkiem:-)

Tyle skrobiecie, że po całym dniu nie jestem w stanie Was nadrobić
Widzę że temat zdjęć na ścianie - ja w sypialni na ścianie nad łóżkiem mam dwie białe ramki w każdej po 6 mniejszych ramek a zdjęcia ze ślubu i sesji ślubnej. A w salono-kuchni przy stole z krzesłami mamy czarne ramki.
Asia fajna ścianka z ramkami:-)

Co do witamin to ja łykam na razie tylko kwas foliowy - tylko brak mi regularności. A mój mąż łyka fertilmen.

Malusiolka gratuluje zdania prawka:-)

A ja jutro planuje piec pączki - to będą moje 1-sze samodzielne paczki. chciałam robić paczki pieczone taki przepis pojawił się ostatnio na kwestismaku.pl, ale okazało się ze znajoma robiła i smakują jak bułeczki a nie pączki wiec będą tradycyjne. Trzymajcie kciuki by wyszły:-)

U mnie kolejny cykl będzie w plecy, bo mój ma na 3 marca badanie nasienia więc od 3 do 5 dni przed zero sexu, a wypada to akurat w moje dni płodne, chcieliśmy to badanie przesunąć na 5 marca ale mojego prawdopodobnie czeka wyjazd służbowy wiec odpada. a chciałabym już wiedzieć na czym stoimy, więc poźniejszy termin odpada. Na wyniki i tak sie czeka tydzień.

Pochwale się, że od 3 dni regularnie ćwiczę. Dzis nawiedziłam fitness, a wcześniej "robiłam" pośladki brazylijskie wg ewy chodakowskiej.

Jeszcze raz dzięki dziewczyny, głownie Asi, za kolejną szanse na narodowy dzień bzykania szkoda ze nie mogłam skorzystać, ci faceci :szok:

Anula ja tez nie jestem w temacie porodów, to jeszcze przed nami ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry