Witam wieczorkiem:-)
Tyle skrobiecie, że po całym dniu nie jestem w stanie Was nadrobić
Widzę że temat zdjęć na ścianie - ja w sypialni na ścianie nad łóżkiem mam dwie białe ramki w każdej po 6 mniejszych ramek a zdjęcia ze ślubu i sesji ślubnej. A w salono-kuchni przy stole z krzesłami mamy czarne ramki.
Asia fajna ścianka z ramkami:-)
Co do witamin to ja łykam na razie tylko kwas foliowy - tylko brak mi regularności. A mój mąż łyka fertilmen.
Malusiolka gratuluje zdania prawka:-)
A ja jutro planuje piec pączki - to będą moje 1-sze samodzielne paczki. chciałam robić paczki pieczone taki przepis pojawił się ostatnio na kwestismaku.pl, ale okazało się ze znajoma robiła i smakują jak bułeczki a nie pączki wiec będą tradycyjne. Trzymajcie kciuki by wyszły:-)
U mnie kolejny cykl będzie w plecy, bo mój ma na 3 marca badanie nasienia więc od 3 do 5 dni przed zero sexu, a wypada to akurat w moje dni płodne, chcieliśmy to badanie przesunąć na 5 marca ale mojego prawdopodobnie czeka wyjazd służbowy wiec odpada. a chciałabym już wiedzieć na czym stoimy, więc poźniejszy termin odpada. Na wyniki i tak sie czeka tydzień.
Pochwale się, że od 3 dni regularnie ćwiczę. Dzis nawiedziłam fitness, a wcześniej "robiłam" pośladki brazylijskie wg ewy chodakowskiej.
Jeszcze raz dzięki dziewczyny, głownie Asi, za kolejną szanse na narodowy dzień bzykania szkoda ze nie mogłam skorzystać, ci faceci
Anula ja tez nie jestem w temacie porodów, to jeszcze przed nami ;-)