• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Oglądajcie o 20.05 Polsat- będzie film Slumdog milioner z ulicy.

Wiecie ja teraz rehabilituję w pracy niemowlę, ma niecałe 3 miesiące. Podczas porodu doszło u niego po nieodwracalnego porażenia splotu barkowego. Jejku, jaki Mały jest Kochany, taki słodki! Szkoda, że w większości przypadków z nieuwagi dochodzi do właśnie takich powikłań okołoporodowych.

reklama
Anulka ogladalam ten film jest petarda.
A takie maluszki biedne sa. Ja chyba chcialabym tym razem cesarke od razu bo boje sie konowalow w szoitalu na porodowce

Uwielbiam Slumdoga :-D:-D dziękuje Aniu!!!

Asiu - wysłałam priorytetem , nie mogę sobie pozwolić na twoje obsuwy w wiesiołku

Mychunia - pal sześć jajka, dobrze że nie gluten:tak: no i raczej twoje cudne wypieki beda musiały poczekać:baffled:

uciekam na TV

Ja boje sie strasznie kolejnej cesarki zeby nie bylo tak samo jak przy pierwszej to bylo straszne potem kupe czasu budzilam sie z krzykiem...pomijajac fakt ze dlugo musialam liczyc na pomoc rodziny bo sama nie bylam w stanie robic przy dziecku potem kilka miesiecy czyszczenie blizny:no::no::no: moze juz skoncze te wspomnienia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry