• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

dzieki Kochane jesteście zaczyna cisnienie mi opadac i co ja bym bez waszego dobrego słowa zrobiła :* dobre w tym jest ze nikt nie jest za nia z domowników wszyscy przeciwko ja wiem ze ona gorzej sie wkurza widzac nas szczesliwa rodzine powinna sie cieszyc ze ja to wkurza ale ja taka podła az nie jestem wole aby znikla z naszego zycia i sie nie pojawiala

reklama
Anula1988 - nie ważne, że wizyta za kilka dni a nie za 2, 3 dni. Wiadomo, że jeżeli nie będzie po nich śladu, będzie płyn po nich tzn że pękły, jezeli zaś zostaną to znaczy że albo przerastają albo czekają na następny cykl. Tak mnie powiedział doktor.

Oddaję z powrotem lapka mężulkowi. Bardzo nachalnie się do niego pcha.

Chwila na basenie i co i 10 stron do nadrobienia :-):-):-) Ojjj kobitki jak w PRL ;-)
Milgocka, tak też mam jajeczkowanieee hihi
Maluś, gdzie to wino???:rofl2:
Anula, milonera oglądam ale od połowy muszę złapać wątek :tak:
Asiu, ale masz zapas witamin no i te tampony na sztuki są nie złe :-D
Aga, nie przejmuj się nie warto kochana !!!:tak:
Motylku dobranoc:tak:
Wiecie co w czwartek montują mi drzwi hurrrrrra:-)

Asia jesteś kochana:) Tylko na taki weekend to będzie mi poczekać, w ten nie bo badanie, w następny nie bo jedziemy w odwiedziny do wawy. Ale dam znać na pewno :)

Agnieszka- brak słów. Co ta Kobieta sobie wyobraża? :wściekła/y:

Jołasia- mam zdanie takie jak AsiaSzw, które z resztą zaszczepił we mnie ginek. Sama sobie tego nie wymyśliłam.

Kasik- no mi właśnie teraz montują drzwi, hihi. Dobrze, ze jutro mam na druga zmiane do pracy, na 12. i z rana cały ten syf "po" posprzątam! Jej, ja też czuje, ze wlasnie mam owu. Tak wszystko tam na dole odczuwam, stale kłucie, uczucie pełności. Jezu i ja mam znowu dzisiaj pić wino?? :laugh2: A Ty kochana co dzisiaj popijasz?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dobrze pisać ale u mnie nie jest łatwo dostać się do ginekologa jezeli do niego nie chodzisz latami prywatnie. Wtedy to z chęcią dzwonię i mnie przyjmuje. A ja miałam też ten problem, że tarczyca sprawiała duże różnice w trakcie cyklu jego długości i dlatego nigdy nie było możliwości wcześniejszego ustalenia wizyty a było to potrzebne z trzy, cztery tygodnie by było wolne miejsce na odpowiedni dzień. Kilka razy próbowałam i zamiast planowanych, 12, 14 i np 16 dnia cyklu wypadał zamiast 12 to 16 dc i pyło już po ptakach.
Teraz dopiero zmieniłam doktora i to właśnie on dopiero w wszystko się wdraża. Muszę mu zebrać całą dukoumentację która to sporo będzie obejmować, W szczególności lat. Bo stara,
Pa dobranoc.

reklama
To sprzątnie jest straszne..Ja walczę co weekend z pyłem z gładzi idzie dostać fioła:crazy:
Anula, jak już jutro posprzątasz to wrzuć zdjęcia drzwi może być na priva..
Nie popijam nic..3 raz mijałam dzisiaj alejkę z alko w sklepie ale mówię sobie w duchu
nie Kasiu dziś nie ma wspomagaczy nie nie nie !!! A ta cin&cin w promocji ,carlo rossi mnie wołało wręcz hihi:laugh2:
Ale z tego wszystkiego to się chyba napiję:rofl2:
Mi właśnie zasnął- ma zapierdziel w pracy i pada
Teściowie śpią już dawno bo oni to idą spać zanim kury się położą..:-D
Mam do wyboru piwo albo cytynówkę???
Asiu będzie góral albo góralka jak na giewoncie będziecie szaleć:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry