• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

O wy pszczolki znowu o bzykaniu gadacie.... bienen0047.gif

Załączniki

• bienen0047.gif
    bienen0047.gif
    15,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Kasik, wino w lodówce :P

Dziewczyny, padam na twarz ;/ Wysprzątałam całe mieszkanie, że aż lśni. Przez to nie mam sił. Przez ostatnie 3 dni czasu nie było i się bałagan zrobił. Ale dzisiaj miałam mobilizację i posprzątałam. Jutro mama do mnie przyjedzie, w czwartek jadę zapłacić za prawko, a w piątek w końcu muszę odpocząć. Teraz czekam na M, bo niedługo powinien pracę skończyć. Jak przyjedzie z pracy trochę winka wypijemy i spać pójdziemy. Podłogi mi zaraz wyschnął to idę szybki prysznic wziąć. Kąpać się za bardzo nie mogę, bo @ się rozkręca. Teraz widać, że @ przyszła ;)

KasikP- no właśnie nie odmawiaj sobie Kochana alko! Już wiele Dziewczyn pisało, że im to pomogło się rozluźnić i w tym cyklu właśnie się udało. Dlatego alkoholowi zwłaszcza w okolicy owu mówimy TAK TAK TAK! :tak::tak::tak:

Asiu- Ty za dwa tygodnie, a ja miesiąc po Tobie! Przynajmniej powiesz mi, gdzie spłodziłaś fasolkę i ja też Adasia tam zaciągnę, hihi! :laugh2:

Jołasia- to faktycznie sprawa u Ciebie bardziej skomplikowana....

Maluś- czekaj na Mężusia i świętujcie! Jest co! :tak:

Anulka kazda miejscowa bedzie nasza ;-)

Ja padam, umieram z bolu wiec ide spac.
Milego wieczoru.

Blair chyba jednak punktu G szuka bo nie zaglada do nas. ;-)

Buziaki

KasikP- ja już piję wino! Mmm... pyszności... jeszcze kilka miesięcy starań i NA BANK zostaję alkoholiczką!

Asiu- mnie też się wydaję, że Blair po raz kolejny każe G. szuka punktu szczytowego jej G.! Hahaha! :laugh2: Asiu hihi, to Ty mi tam oznaczaj miejsca, gdzie Wy będziecie się płodzić! Może pisz w tym miejscu drukowane duuuże "G"!

reklama
Asik dobranoc !
Anula..tego się obawiam bo to wino to nie tylko przy ovu:-D przynajmniej u mnie :-p
Szukam butów;-)
Blair daj znać czy znalazłaś punkt G :-D
Ja jutro też poszukam tego GGGGGGGG:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry