jestem, żyję 
Dziubki punkt G nieodnaleziony, nawet nie szukany... G dopiero doczłapał do domu i nie zanosi się na szukanie... Ale przynajmniej paznokcie sobie zrobiłam i mam na ok miesiąc z głowy
z tego co pamiętam:
Aschlee bardzo sie cieszę że Cię plamienia dziś nie dopadły
i już tak na pewno pozostanie 
Karolina Matko Boska!!! 15min na solarium?!
usmażyć się można! Pamiętam jak gadałyśmy ponad miesiac temu, to mówiłam że solarium dobre na poprawę nastroju w zimie ale ja myślałam o 5-6min.
Poszalałaś, raz a porządnie
Asiu bursztynki jeszcze nie dotarły, pewnie będą jutro
Agnieszka współczuję problemów w domu, straszna kobieta, mam nadzieję że niedługo zniknie z Waszego życia...
Suseł przed zrobieniem testu nie piłam 2h, może nawet trochę więcej. Wychodzi mi na to że owu była wczoraj i śluz i napiżdżanie jajnika, a dziś spokój, tylko dziwne bo temp siedzi w dole...
ale wzięłam radę Anuli do serca, nic nie liczę, nic, co ma być to będzie, a na <3 pewnie i tak w najbliższym czasie nie mam co liczyć...
ale Wy owocujcie
jak pączki na wiosnę 
Dziubki punkt G nieodnaleziony, nawet nie szukany... G dopiero doczłapał do domu i nie zanosi się na szukanie... Ale przynajmniej paznokcie sobie zrobiłam i mam na ok miesiąc z głowy
z tego co pamiętam:
Aschlee bardzo sie cieszę że Cię plamienia dziś nie dopadły
Karolina Matko Boska!!! 15min na solarium?!
usmażyć się można! Pamiętam jak gadałyśmy ponad miesiac temu, to mówiłam że solarium dobre na poprawę nastroju w zimie ale ja myślałam o 5-6min. Poszalałaś, raz a porządnie
Asiu bursztynki jeszcze nie dotarły, pewnie będą jutro
Agnieszka współczuję problemów w domu, straszna kobieta, mam nadzieję że niedługo zniknie z Waszego życia...
Suseł przed zrobieniem testu nie piłam 2h, może nawet trochę więcej. Wychodzi mi na to że owu była wczoraj i śluz i napiżdżanie jajnika, a dziś spokój, tylko dziwne bo temp siedzi w dole...
ale wzięłam radę Anuli do serca, nic nie liczę, nic, co ma być to będzie, a na <3 pewnie i tak w najbliższym czasie nie mam co liczyć...
ale Wy owocujcie
i tak bym nie spamiętała tego co na początku