• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

jestem, żyję :)

Dziubki punkt G nieodnaleziony, nawet nie szukany... G dopiero doczłapał do domu i nie zanosi się na szukanie... Ale przynajmniej paznokcie sobie zrobiłam i mam na ok miesiąc z głowy :)

z tego co pamiętam:

Aschlee bardzo sie cieszę że Cię plamienia dziś nie dopadły :) i już tak na pewno pozostanie :)

Karolina Matko Boska!!! 15min na solarium?! :szok: usmażyć się można! Pamiętam jak gadałyśmy ponad miesiac temu, to mówiłam że solarium dobre na poprawę nastroju w zimie ale ja myślałam o 5-6min.
Poszalałaś, raz a porządnie :P

Asiu bursztynki jeszcze nie dotarły, pewnie będą jutro :)

Agnieszka współczuję problemów w domu, straszna kobieta, mam nadzieję że niedługo zniknie z Waszego życia...

Suseł przed zrobieniem testu nie piłam 2h, może nawet trochę więcej. Wychodzi mi na to że owu była wczoraj i śluz i napiżdżanie jajnika, a dziś spokój, tylko dziwne bo temp siedzi w dole...

ale wzięłam radę Anuli do serca, nic nie liczę, nic, co ma być to będzie, a na <3 pewnie i tak w najbliższym czasie nie mam co liczyć...
ale Wy owocujcie :D jak pączki na wiosnę :D

reklama
witam

Aga - kucikasy&&&&& czekamy na wieści!!

Susełku - ja jak mam poslizg w nadrabianiu to czytam ostatnie 5 stron:rofl2: i tak bym nie spamiętała tego co na początku

Dziś mamy dzień dziecka - najpierw kino, McD i nowy pet shop a potem jedziemy do mojej przyjaciólki. Za to ja chyba na bete sie wybiorę bo emek się pyta czy jeszcze jakieś testy będe robić. Myśle ze sikańce za wiele tu nie powiedzą :no:

reklama
hej dziewczyny :-)

ja dziś ostatnie 7h w pracy :-( zaczynam porządkować wszystko i się żegnać :-(
iwo
idź idź i napisz potem wyniki :tak:

agniecha na pewno będzie wszystko ok :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry