• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
agniecha83 trzymam mocno kciuki.gif za wizyte na pewno wszystko bedzie dobrze.
mychunia nie smutaj sie na pewno znajdziesz rownie fajna prace jak ta...a oni niech juz zaluja:tak:

A wogole to witam sie z rana mam mega ochote na kawke chyba jak sobie jedna strzele to nic sie nie stanie:sorry: i tak sporo tegto magnezu biore:tak:

Załączniki

• kciuki.gif
    kciuki.gif
    14,6 KB · Wyświetleń: 43
Mychunia- ciężkie są takie chwile. Bądź dzielna Kochana, musisz przetrwać ten dzień! Pomyśl sobie, że od jutra zaczynasz nowy, lepszy rozdział w życiu! Głowa do góry! :tak:

Asiu- ja też chce na pewno na te źródełka termalne jechać, poza tym dolina Kościeliska obowiązkowo i spływ Dunajcem, Kasprowy Wierch a nad resztą muszę pomyśleć jeszcze. Musze tez to tak zaplanować, aby przeplatać dni, a nie że codziennie będziemy robic piszo po 20 km!! :szok: Musze sobie jakies buty sportowe kupić i dresiki, ale fajnie, znowu zakupy ciuszkowe :laugh2:

Iwo- Szkoda w takim bądź razie, że Twój Emek myślał w takich kategoriach :-(Super, że teraz się Wam udało, bo Biedulek jeszcze trochę i by się wymęczył tym myśleniem. Na szczęście mój Chłop nie ma takiego poczucia winy, mimo, że już prawie 2 lata starań...

Motylkowa
- mnie niestety serniki nie lubią, więc i ja odpuściłam naszą znajomość, hihi :tak: Może kiedyś znowu spróbuje i wyjdzie mi wtedy dobre ciasto :laugh2:

Aschlee
- pij kawkę Kochana, ja zaraz tez sobie zrobie i wspólnie wypijemy :tak:

reklama
No Anulka ten spływ Dunajcem to fajnie tylko w marcu trochę zimno niestety, górki to tak koniecznie oblatamy, ja bym chciała na Kasprowy z buta wejść i Giewont zaliczyć, Rysy chyba będą niedostępne dla mnie ale jeszcze Morskie oko uda się zaliczyć. No i ja też chce jakoś tak to zorganizować żeby siła na przytulanki była :)

Dziewczynki miłego dnia życzę, będę zaglądać ale odpisze pewnie późnym popołudniem. Czas się wziąć za robote dziś :)

Ciał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry