• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam Dziewczyny :)

ja zaraz się ogarniam i lecę bo dziś mam umówione dwie rozmowy o pracę...więc proszę o kciukaski. Jedną na 11.30 drugą na 14 a że między nimi nie opłaca mi się wracać do domu to pochodzę sobie po sklepikach :D może jakiś ciuszek mi wpadnie w oko albo butki :-)

Prawie wszystkie z początku forum naszego są już zafasolkowane :-) szkoda że tak mało dziewczyn z fasoleczkami nadal się u nas udziela.

Mychunia ja też zapytam jak się objawia ta nietolerancja pokarmowa??

Aschleee jedna kawka nie zaszkodzi :-) tylko nie rób za mocnej :) i zgadzam się z Anulą że fasolki są ciepłolubne więc jak nie ma potrzeby to nie wychodź na ten zimny dwór ;-D

reklama
ewelinka powodzenia trzymam kciuki ;* a odnośnie nietolerancji pokarmowej poczytaj sobie Jakie są objawy nietolerancji pokarmowej

ja z tego mogłabym u siebie zauważyć:
bóle zatok
cienie pod oczami
łzawienie oczu
dzwonienie i szum w uszach
katar
podatność na przeziębienia
zbyt niskie ciśnienie
zgaga
zaparcia
wzdęcia
wypadanie włosów
nadmierne pocenie się
senność po jedzeniu
bóle kręgosłupa
stany zapalne pochwy

nie mówię, że wszytko to na pewno przez nietolerancję, ale popatrzę czy coś nie zniknęło albo częstotliwość występowania nie jest mniejsza jak odstawię te produkty.... wiem już na czym stoję i mogę zmienić dietę dla lepszego samopoczucia

Ostatnia edycja:
agniecha, &&&&& za wizytę :* Będzie dobrze :)

mychunia, znajdziesz lepszą pracę :* Zobaczysz, za jakiś czas będą żałować, że Ciebie zwolnili.

Aschlee, ale robisz mi ochoty na bigos<mniam> Dawno nie jadłam, a taka ochota mi naszła.. dajcie trochę :laugh2: Kochana, Ty chyba w ciąży jesteś :-D:rofl2:

mychunia, a jak się objawia alergia pokarmowa? Pytam się, bo od jakiegoś czasu jak zjem coś (czekoladę, mleko) i jeszcze coś, to raptownie nogi i łokcie mnie swędzą ;/ Czy to może iść w tym kierunku co u Ciebie?

Ja od samego rana nie w humorze. Nie wyspana, brzuch boli bardzo mocno, bo się @ rozkręca na maksa (ciesze się, że jest, ale wolałabym aby nie taka bolesna), to jeszcze do tego moja "Kochana" teściowa zadzwoniła do mojego męża o 5:45 (sprawdziłam później połączenie) powiedzieć żeby dla ojca oddał klucze od ich domu. Myślałam, że jej krzywdę zrobię. M odebrał, bo jak śpi, to nie zwraca uwagi od kogo telefon i odebrał. Przez nią dzieci się pobudziły i mój sen został przerwany ;/ Wczoraj popołudniu rozmawiali to mówiła o kluczach, ale jeszcze dzisiaj musiała zadzwonić. Ja rozumiem, że chce klucze, ale no rzesz k**** nie może ojciec w pracy powiedzieć dla mojego M. Przecież w tej samej firmie pracują. Przez takie jej zachowanie coraz bardziej jesteśmy za wyjazdem. Jeżeli M nie uzbiera do maja danej sumy pieniędzy, to mojego męża dobry kolega powiedział, że pomoże mu i chcą razem pojechać, a później nas zabrać. Mam prawko i nic mnie już tu nie trzyma.

Obiadek mam już nastawiony. Dzisiaj rosołek i ziemniaczki obrane, bo chce zrobić jeszcze mielone i odbiorę trochę mięsa i zrobię na jutro serowy garnek, albo jakąś zapiekankę :) A jak u Was z obiadkiem?

Świętowania wczoraj nie było, bo M wrócił po 22-giej, wykąpaliśmy się, zjedliśmy kolację i nawet wina nie otworzyliśmy, bo ja zasnęłam. Byłam bardzo zmęczona. W weekend sobie odbijemy.

Mychunia te objawy są tak szerokie że w sumie myślę że każda z nas może to mieć i tylko chyba badanie jest w stanie stwierdzić czy chorujemy na to czy nie .... bo tych objawów jest naprawdę za dużo ;p

Mój brat ma np. nietolerancje na białko... jak zje za dużo to w zgięciach łokci i kolan wyskakują mu takie ciemnoróżowe swędzące plamy... schodzą samoistnie jak przez kilka dni unika białka

Maluś ja nie mam pomysłu zupełnie na dzisiejszy obiad... z racji że w domu będę gdzies po 15 to musze cos wykombinować na szybko bo z rana mi się nie chciało nic robić ;p znów się odzywa mój leń heheheh.... I tak może zrobie na szybko ryż po chińsku :-) albo zapiekanke makaronowo serową.... zapytam Adama co woli ;-) chyba że macie jakieś pomysły na szybkie smaczne jedzonko to chętnie przyjmę propozycje :)

Ostatnia edycja:
Aschlee, jeżeli zrobisz kapuśniaczek, to ja z chęcią do Ciebie przyjadę na niego :D

ewelinka, ja wczoraj wróciłam z M do domu o 15-tej, to na szybkiego zrobiliśmy frytki i jajeczka :P

mychunia, większość z tym Twoich objaw ja mam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry