• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo :) ja tak jak dziewczyny mówię zrób betkę :tak:
mychunia- kończy się coś by coś się mogło zacząć;-) <przytul> !!!
Agniecha Kazikz- ja tez zaciskam kciuki jak dziewczyny
Anula- u mnie ahhh ohhhh:-D dzisiaj przerwa:-p gotuj gotuj rosół żeby maż się zregenerował:tak:
a fototapeta mnie zaczarowała i nadal jestem w szoku:szok::szok:
Jeżeli wczoraj dobrze wyczytałam to ty pracujesz jako ręce które leczą??:cool2:
Asiu- mam w Krakowie bardzo fajna tajską knajpkę polecam jeżeli chcesz !!!:tak:
Motylku nie piekę robię nalewki:tak: gdybyś chciała jakiś przepis
Aschlee jedna kawka nie zaszkodzi
rany jeszcze do pracy nie wyszłam:shocked2:

reklama
MotylkowaOna nie ma sprawy przesle na PW :tak: teraz to mi narobilas smaka na ten serniczek mniammmm
a wogole to zjadlabym bigosu ale takiego cholernie kwasnego jedzonko.gifno i to trzy bocianki
;-)

Asia milej pracy...sila na przytulanki zawsze sie znajdzie na pewno ;-):-D

Iwo zrob bete bo my tu lubimy dobre wiesci:tak:

Załączniki

• jedzonko.gif
    jedzonko.gif
    107,5 KB · Wyświetleń: 79
Aschlee- mleczko do kawki? Ja poproszę, hihi! :tak:

KasikP
- jeśli rahabilitacje nazywasz ręce, które leczą, to tak, hihi :) Jestem rehabilitantka :tak: Bardzo mi miło, dziekuje, ze Ci się podoba, ale na żywo to dopiero robi efekt :-D

Asiu
- no Ty musisz się troszkę dopasować do pogody. Ja mam nadzieje, ze jak ja będę na początku maja, to już wiosna pełną parą będzie, hihi :laugh2: Miłego załatwienia wszystkich spraw :tak:

Blair- no cholipa, i znowu wczoraj u Was cicho było? :szok::szok: Oj, zaniedbujecie się Kochani! :laugh2:Blair- temperatura u Ciebie ladnie w góre, owu potwierdzona :tak:

Ostatnia edycja:
Miłej kawki wam życzę:-p
Idę pracować potem imieniny potem fitness ja wrócę to pewno z 50 stron będzie:-)
Anula,No ta ręce które leczą bo pewnie nie jednej osobie już pomogłaś:tak:
Mychunia nie nakręcaj się będzie dobrze, <przytul>;-)
Blair- ja to chyba pójdę za radami dziewczyn z wczorajszych rozmów w toku- nasienie strzykawką sobie zapodam:laugh2:

Anula byłam wczoraj na teście na 59 alergenów u dietetyka

Kasik
nie nakręcam się tylko dietetyczka mówiła, że ma dużo pacjentek, które robią testy na nietolerancję pokarmową po poronieniu właśnie

Ostatnia edycja:
Anula1988 oczywiscie...bez mleczka nie lubie ;-)
U mnie dzisiaj zimno myslalam o jakims spacerze ale wyszlam na balkon i mi sie juz odechcialo:-(
Anulka nasza to ma bardzo fajny zawod ja mialam rehabilitacje jako jeden z przedmiotow i nawet mi sie podobalo pamietam jedno zaliczenie facet kombinowac zeby rozlozyc mnie jakims pytaniem ale mu sie nie udalo niby pochwalil ale widac bylo ze nie bylo mu to w smak bo chcial za wszelka cene udowodnic ze nikt nie ma porzadnej wiedzy a my wiedzialysmy ze taki jest to z jeszcze jedna dziewczyna wyrylysmy wszystko diablica.gif

Załączniki

• diablica.gif
    diablica.gif
    88,7 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
KasikP- hihi, no o możesz mnie nazywać "ręce, które leczą", bo już wielu pacjentom pomogłam :tak::laugh2:

Mychunia
- wow! Ale to ty sama proponujesz to dietetykowi czy jak?

Aschlee
- jak zimno, to proszę w domu zostać. Fasolki lubia ciepło :-)

reklama
Anula mi te badania poleciła okulistka po zrobieniu testu na alergie...

brzuch coraz bardziej boli wiec @ powinna się za chwilę rozkręcić :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry