• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Hejka rankiem
Na 10:40 do gin zobaczymy co powie o tych wynikach meza. Biore sie za mycie jedzenie i przed wyjsci do klientki musze zadzwonic.
Odezwe sie po powrocie

reklama
Asia a płakać mi się chcę... a muszę się z wszystkimi pożegnać....

plamienia ciąg dalszy :eek: czekam z niecierpliwością na @, a potem będę czekać z niecierpliwością na i będzie gorąco :-)

Hejo! Ja już wstawiłam rosołek, niech sobie pyrka, bo ja do pracy mam dzisiaj na 12. :laugh2:

Iwo- Kochana, a właśnie chciałam pytać czy już się wygadałaś M. o cudownej nowinie! Jak mu powiedziałaś? :tak: Idź najlepiej na te bete. Ty będziesz spokojniejsza i będziesz widziala czarno na białym, ze to TO, huuura! :laugh2:

Agniecha, KasikZ- trzymam mocno kciuki za wizyte! :tak:

KasikP-
dziękuje! Moja fototapeta, to mój osobisty sukces! :laugh2: Każdy ją chwali! :tak: A ja wczoraj pewnie, że wskoczyłam na Adasia i było gorąco u nas, hihihi :laugh2: A jak tam u Ciebie?

Asiu-
Ty już do roboty się szykujesz? Słuchaj a robisz Wam jakiś plan wycieczki w Zakopanym? Bo ja taaaaki mam plan i już powoli będę się za to brac, niech mi tylko te drzwi za montują i będzie porządek w domku, hihi :sorry:

Mychunia-
a Ty dzisiaj ostatni dzień w pracy? Kochana odchodź stamtąd z podniesioną głową, pokaż tym ludziom jakiego dobrego pracownika właśnie tracą z głupoty! :wściekła/y::tak:

Mychunia - przytulam, takie ostatnie dni są bardzo ciężkie.

Asiu - mają oddzwonić z lux med kiedy lekarka moze mnie przyjąć, bo normalnie to nie ma terminów do końca marca
jeśli udało by sie dziś to betę będe miała za free:tak:dziś ma dyżur to może się uda:sorry:

Anula - powiedziałam mu juz w niedzielę, przyjął bardzo spokojnie, widac że jest zadwolony - ja myśle że on miał poczucie że co m-c zawala sprawe bo skoro u mnie wszystko jak w zegarku i wyniki dobre:-pwiesz faceci mają inny punkt widzenia

Ostatnia edycja:
Mychunia glowa do góry, może czeka cię w życiu coś lepszego niż praca tam :)

Anulka jasne że robie plan, jadąc na pewno zatrzymamy się w Czestochowie na Jasną Górę chciałabym pójść. Na pewno jeden dzień Kraków i Termy na Słowacji to już pewne, a o reszcie myszę pomyśleć, ale nie mam czasu. Dziś mam wolne od salonu, ale zaraz jadę do klientki, potem odwiedziny u młodego w szkole bo z Panią od chemii jest nieciekawie więc musimy pogadać, a potem zakupy i może poszperam. A ty masz coś na myśli już może mi podpowiesz??

Iwo :) to trzymam kciuka żeby była miejscówa dla ciebie u ginki !!!

Motylku dzień dobry!!

agniecha, kasikz &&&&&& za wizyty, czekam na relacje

iwo zrób betkę i pochwal się wynikami :)

mychunia coś się kończy, żeby mogło zacząć się coś lepszego :)

Anula "zamęczysz" Mężula :P ja wczoraj ugotowałam rosołek, taki dobry to mi jeszcze nigdy nie wyszedł, a dziś go zrobię chyba na zupę krem z brokułów

dotarłam do pracy, ale chętnie to wskoczyłabym do łóżeczka i zapadła w sen :P temp chyba się podnosi :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry