• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus myslalam o tym zeby po porodzie ale jestesmy tu calkiem sami wiec nie mialabym z kim zostawic Maluszka bo starsza i tak bedzie w przedszkolu.Ale skoro tyle osob mowi odpuscic to chyba macie racje :tak::-( tym bardziej ze wystarczy troche nerwow i plamienia sa na nowo:-(

Jestescie Kochane i macie racje a slowek moge sie przeciez uczyc w domu bo teraz mialabym szkole jezykowa wiec to samo moge robic w domu w lozku:tak: przynajmniej nie ma ryzyka niepotrzebnego stresu.
Ta szkola miala trwac do wrzesnia wiec liczylam ze zdarze;-)

ewelinka nakłuwa Ci palec, pobiera krew, potem to do czegoś wrzuca i roztrząsa, a potem zalew tym test i czymś tam płucze... i wychodzą Ci kolory na kropkach na co masz nietolerancję....

motylku
tak płaciłam

Aschlee to ja tez :tak:ja bym uważała na siebie jak już straciłaś maleństwa i masz takie zalecenia od lekarza, odpuść sobie... zawsze możesz mieć nauczanie idywidualne

reklama
Ja już po Gin - owulacja była, pęcherzyk pekł - jest piękne ciało żółte - czy jak tam się nazywa:) Męża wyniki w normie. CHoc mi się wydawały niskie:-)Jednak dobrze jest nie robic z siebie lekarza za każdym razem:-D No i czekac teraz . W sobote moge najwcześniej bete jakbym chciała a jak nie to czekac:-)achh...
Dziewczyny czy któras z Was ma stymulacje gonadotropianmi? Pani dr mówi, ze jak nie bedzie ciąży to możemy zmienić clo na femarę np. a później zostanie nam stymulacja gonadotropinami - wiecie cos o tym?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry