• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

a u mnie plamienie coraz mocniejsze hura :-)

agnieszkak ale fajnie :tak:

jestem w szoku, bo przed chwilą moje szefostwo przyszło do mnie i dało mi prezent: szklane potrójne coś na ja wiem może bakalie, 12 silikonowych foremek na muffinki, talerz i talerzyki na ciasto - to miłe z ich strony:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mychunia narazie Kochana nie fajnie nie moge sie nakrecac bo moze to moja głowa płata figle i zle dziala na wzrok, wiecie jak boli mnie jajnik prawy a to moze ze szyjke do wykresu sprawdzalam nie bede tam gmerac chociaz ja ja delikatnie tam a i fajnych masz szefów:tak:

Dziewczynki Kochane, dziękuję za kciuki, już po wizycie, dzidzia zdrowa, widziałam ją :) słyszałam serduszko :) jejku, jaki to piękny dźwięk!! Każdej z Was życzę fasolki i w związku z tym przesyłam duuuużo fluidków, łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczyny. Zaczynam nadrabiac bo wiedze ze utone do wieczora ;-)

Mychunia bylas bardzo dzielna. Jestem dumna z ciebie.

Aschlee mysle ze tej decyzji nie bedziesz zalowac. Zadbasz o siebie teraz a szkola poczeka ;-)

Kasikz widzisz jest dobrze. Moje gratulacje.

Blair polecam ten przepis goraco. Uwielbiam to ciasto.

Agnieszka zatestuj za kilka dni najlepiej. Kciuki ;-)

Umm mychunia widze ze nawet szefostwo wie jaka masz pasje. Super

Ja siedze w kawiarni i pije goraca czekolade. Czekam zeby isc do szkoly mlodego bo nie chce mi sie do domu wracac.

Ewelinka jak u ciebie??

Agniecha lapiemy fluidki. Suoer ze dzidzia ok.

Ostatnia edycja:
Krótka przerwa na latte:-)
Mychunia <buziakiiii> będzie dobrze, szefostwo zaszalało na koniec dobre i to może choć częściowo zrozumieli że Cię stracą?
ewelinka &&&&&&&&&&
Kasikz- super wieści&&&&&&&&
Blair, dobrze że są rozmowy w toku przynajmniej wiemy że istnieje domowe in vitro- wacham się jeszcze co do użycia :-D
agnieszka83 supppperrrrrr:tak:
aga- zrób test za 2 dni jeszcze raz;-)
Anula- ręce które leczą:-D to by się zgadzało narodowe dni testowania ogłaszałaś i fasolki były coś w tym jest:tak:
Ale świeci słonko 14 stopni:-)

reklama
Hejcia dziewczyny, tyle do nadrobienia mialam... :-) a mam dzis jakas spowolnia myslenia, kontaktuje wolniej....

Anula1988
sliczne kwiaty.... :tak: i sliczni Wyy.... :-D

karolina859 no to ladnie.... solarium tez bym musiala sie wybrac... dawno nie bylam..... chociaz bardzo ale bardzo rzadko chodze do niego....
watpliwosci3 a gdzie widzisz zdjecie IWO?:tak:

Asiu
- piękna ściana, tez moja mama ma podobna w domu..
Matik2012 ano jestem tutaj... tam wchodze czasem i poczytam sobie co dziewczyny pisza, ale zazwyczaj tutaj jestem....:tak:

mychunia, znajdziesz lepszą pracę, moze nie ma tego co by na dobre nie wyszlo? wiem ze to smutno sie rozstawac po tylu latach pracy ze soba, wiem co czujesz... to samo mialam kiedys.... ale teraz sie ciesze ze to zrobilam....:-)
Malusiolka dzis tobie napisze przepis na ta salatke.... :-D
kasik super wieści
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

agniecha83 to gratulacje.... :tak:

A ja w pracy pierw ogladalam m jak milosc a potem Kryminalne zagadki w Las vegas... he he :-) wstalam dzis o 12 i ogarnelam troche dom, mama ma wpasc do mnie na pogaduchy... chociaz jestem padnieta i spiaca troche....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry