• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gosiu - musze min 10 dpo - zwłaszcza ze brałam ovitrelle, który może zafałszować wynik w druga stronę. Ale nie wiem czy będę robiła. Zobaczymy jak sytuacja sie potoczy:-)

mam chwilkę wolnego to zaglądam do Was :)

Motylku niestety nie pomogę bo nie piekłam nigdy sernika, jeszcze :)

Asia muszę wypróbować ten przepis na sernik, który wkleiłaś :)

Anulka cicho :( G wraca do domu ledwo żywy, mam nadzieję że w weekend odpoczniemy razem, chociaż w sob mamy imprezę u znajomego. Jestem prawie pewna że owu była w pon :) mam nadzieję ze temp ładnie pójdzie w górę :) Ale nie napalam się na zielony koniec ;)

Mychunia nie wiedziałam że nietolerancja pokarmowa może powodować problemy z zajściem :no: trochę jestem w szoku
yyyy ja mam prawie połowę tych przydatności... ale nigdy mi nie przyszło do głowy ze to może być nietolerancja, myślałam zawsze że to jest wpływ środowiska...

Kasik jak chcesz to Ci wyśle sterylny zestaw do domowego in vitro :cool2::-) heh

Aschlee grzej pupkę w domciu jak nie musisz wychodzić, dziś nieprzyjemna pogoda.
Ja chyba też bym chwilowo odpuściła tą szkołę

Ewelinka &&&&&&&&& za pracę i zakupy :D

Maluś o rany co za wiedźma, jak nie może Was nękać w domu to chociaż telefonem :/

Kasik to teraz czekamy na pozytywny teścik :)

hejka Kochane :*
mozecie mnie udusic stara i głupia no i jak nie wytzrymalam zrobilam test i to nie rano tylko teraz wiem rozzedzony mocz ja sie patrze na test jak był mokry a tam prawie druga krecha no nic szok ale oczywiscie 5 min mineło i jej brak zabije sie mialam nie testowac jak byl mokry widac jak suchy jakis tylko cien czyli albo za wczesnie albo nie ma ciazy
a tempka non stop ta sama od 4 dni
powiedzcie mi cos do rozumu bo zwariowałam z tym robieniem testu:wściekła/y:

agnieszka ja tak miałam w pierwszej ciąży, że zrobiłam test i jak był mokry to byłą druga kreska, dosłownie przez dwie min i to podobna grubością do kontrolnej, a później zniknęła i test jakby się zalał w poprzek. Okazało się że miałam bardzo niską betę, zatestuj znowu za dwa dni

agnieszkak2 - nie zwariowałaś ;-) a teraz jak wysechł jest jakiś cień cienia? i ile dni masz po owulce?
ja się nie przyzna może od kiedy robię i w jakiej ilość...ah to allegro ;-)
P.S. dziś tez robiłam, ta 2-ga się wyłania coraz bardziej, znaczy bledzoch ciemnieje
W sobotę wklejałam fotki ciceni, cienia, cienia z 11dpo

Ostatnia edycja:
z moich obserwacji bo nie mierzyłam owu byla jakies 13 dni temu mniej wiecej dodam ze test byl robiony przed 12 i po pary szklankach cherbaty nie wytrzymalam głupia do rana jak był mokry to bylo ja widac az mi cisnienie podniosło teraz to taki cien juz sama nie wiem aparatem na bank tego nie wychwyce ale daje słowo na poczatku byla jakas druga kreska nigdy tak nie miala
a co do allegro to ja kiedys tez zamawialam ale szal był w robieniu haha
Gosia moj bledszy jest tylko ze ta tempka narazie poziom stały no zobaczymy co dalej

Ostatnia edycja:
no to jak widać cokolwiek, to kto wie ;-) jak masz zapasy testów i będziesz mało pic i nie pójdziesz sikać prze 3-4 godz. to możesz zaszaleć raz jeszcze dziś, a jak nie to zbieraj cała moc moczu jak Iwo ;-) na jutro rano

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry