• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny wlasnie do domu wlazlam masakra jakas zgona mam. Anulka nie widze zdjec ale moze cos sie zmieni.

Karola matko na 15 minut. Ja czasem chodze na 6 minut zeby tylko tak wiesz tyci tyci. Po 15 malabym udar!!

A ja wstawiam fotke przesylki ktora dzis do mnie przyszla. Kupilam na ovushop vitaminki dla nas bo prenatal probaby sie skonczyl a poza tym troche ciagnal po kieszeni.

Karolinka- nie przejmuj się, ja tez mogłabym spać wszędzie, zwłaszcza po godz. 16. Ale to wina przesilenia, musimy to przetrwać. Ale żeś dała czadu z tym solarium! Teraz cierp ciało jak chciało! :laugh2:

Iwo- Ty Szczęściaro! :laugh2:

Ja właśnie sobie przerabiam nasze wspólne zdjęcie z Adasiem, wydrukuje i włożę w ramke. Powiesze w sypialni :laugh2: Zrobie dwa takie same zdjęcia w takiej samej ramce, tylko musze jeszcze pomyslec w jakim miejscu powiesić.

Sory zapomnialam wstawic fotke w tamtym poscie ;-)

Załączniki

• 1393351983703.jpg
    1393351983703.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 61
Aniu nie to te chrupki zeby nie latalo w kartonie. ;-)

Ewelinka z przesylka koko 50 zl

Tak Iwo dla pary. ;-) stwierdzilam ze sprobujemy nowego specyfiku zeby jednego nie brac ;-) a moj szym je co mu dam ;-) no je mi z reki chcialoby sie powiedziec.

Anulka ja jestem maniaczka zdjec. W przedpokoju mam 2 sciany w ramkach ze zdjeciami ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry