Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hihihihi
Wykrzywia Mnie ale co tam fasolek potrzebuje to jedz:-)
Maluś małe kuchareczki ci rosną super pomocne skrzaciki w kuchni to takie miłe:-)
Amisia witaj;-)
Powoli wracam do żywych
Kochane Kruszynki
Racja ja tez uwazam ze Dziecko jak ma cos zrobic to samo wie kiedy jest na to pora takie sadzanie na sile bo kolezanek dzieci juz siedza jak dla mnie jest lekko chore...to tak samo jakby 4 latka zmuszaly do nauki czytania bo sa geniusze ktore potrafia
Dziewczynki, dziękuję za miłe słowa. Dużo to dla mnie znaczy :* Teraz uciekał Oliwkę położyć spać, bo pewnie około 22-giej M wróci co domu zmęczony i też będzie chciał położyć się na spokojnie ze mną i pooglądać zanim pójdziemy spać. Dobranoc Kochane :*:* Jutro i tak lecę do miasta, aby prawko odebrać. Spacer dobrze nam zrobi
Anulka dziś nie piję:-) Olusia Mnie zastąpi;-)
Mi polejcie wodę
Humor Mi sie poprawia bo dziś byłam ważona i 3kg w dół i wszystkie wskaźniki w górę więc okkkk
do tego mój kochany samochodzik "fistaszek" jest w serwisie na przeglądzie w zamian dostałam małe seicento i ono jest takie zabawne że od rana Mi humor poprawia
Mierze temp i obserwuję bacznie.
Maluś dobranoc