reklama

Staraczki 2014 :)

Malusia- ale Złotka są z Twoich Córeczek kochanych! Cudownie, że one mają Ciebie, a Ty masz je!

Blair- jutro robisz kolejny teścik?

Asiu- Kooochana dasz radę ze wszystkim! Ty jesteś obrotna kobietka!

reklama
Aschlee ty nasza
gify-animowane-cytryny.gif
hihihihi:-D:-D:-D
Wykrzywia Mnie ale co tam fasolek potrzebuje to jedz:-)
Maluś małe kuchareczki ci rosną:tak: super pomocne skrzaciki w kuchni to takie miłe:-)
Amisia witaj;-)
Powoli wracam do żywych :-p

Kochane Kruszynki:tak:
Racja ja tez uwazam ze Dziecko jak ma cos zrobic to samo wie kiedy jest na to pora takie sadzanie na sile bo kolezanek dzieci juz siedza jak dla mnie jest lekko chore...to tak samo jakby 4 latka zmuszaly do nauki czytania bo sa geniusze ktore potrafia:no:

Dziewczynki, dziękuję za miłe słowa. Dużo to dla mnie znaczy :):* Teraz uciekał Oliwkę położyć spać, bo pewnie około 22-giej M wróci co domu zmęczony i też będzie chciał położyć się na spokojnie ze mną i pooglądać zanim pójdziemy spać. Dobranoc Kochane :*:* Jutro i tak lecę do miasta, aby prawko odebrać. Spacer dobrze nam zrobi :)

reklama
Anulka dziś nie piję:-) Olusia Mnie zastąpi;-)
Mi polejcie wodę
Humor Mi sie poprawia bo dziś byłam ważona i 3kg w dół:tak::tak: i wszystkie wskaźniki w górę więc okkkk
do tego mój kochany samochodzik "fistaszek" jest w serwisie na przeglądzie w zamian dostałam małe seicento i ono jest takie zabawne że od rana Mi humor poprawia:-D
Mierze temp i obserwuję bacznie.
Maluś dobranoc :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry