reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
KasikP- a dlaczego nie podzielisz się z nami swoim wykresem na ovufriend albo innym programie? Pamietaj jutro odebrać polecony z owu w kopercie! Działajcie dzisiaj! Już zamknę okno, co by nie podsłuchiwać, hihi.

Olusia- ja podobnie jak Ewelinka carlo rossi, ale czerwone dzisiaj pije.

Miałam taka ochote na bagietke czosnkowa, ze zrobiłam nam na kolacje. Zajadalismy się az uszy się trzęsły, hihi.

Ostatnia edycja:
A ja bagietke czosnkowa zawsze musze jesc sama bo Adam nie lubi... ja za to uwielbiam :-) mmm taki grill karkoweczka do tego pieczywko z maselkiem czosnkowym i salatka z feta pyyyychota :-D

K**wa a ja wlasnie przez swoje zachcianki musze jechac do szpitala ( tak zarzadzil Maz) zachcialo mi sie marchewek konserwowych w puszce i przecielam palec do kosci i bardzo brzydko sie rozlazi....kaleka ze mnie jakich malo az mi slow brakuje :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: kaleka.gifprzydaly by sie w domu czasem jakies narzedzia chirurgiczne typu igla i szwy a tak jeszcze wieczor na SOR-ze szlag by to trafil cale te marchewki:wściekła/y:

Załączniki

• kaleka.gif
    kaleka.gif
    99,8 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Zdrówko dziewczynki:-) ja już drugą butelkę wody pije:tak:
Anula chciałam udostępnić wykres jak się oczyszczę z tabletek a teraz to sama nie wiem na jakim jestem etapie:wściekła/y:
Jak mi powiecie jak to udostępnić to udostępnię:-p:-p
czekam na polecony:-)
Bagietka czosnkowa- mój mąż uwielbia:tak:
Amisia ja tez ze sląska z dabrowy górniczej
Ewelinka pychaaaa:tak:
Aschlee uważaj na siebie bedzie dobrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry