reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Amisia to powodzenia trzymam kciuki.

Malus cudowne dziewczynki macie. I pamietaj dzieci sie wzoruja na rodzicach. Jestes cudowna mamusia!!!

Anulka dziekuje ze we mnie wierzysz, ale potem chodze wsciekla jak osa jak mam taki dzien na wariackich papierach.

Aschleee ty cytrynowa kobietko. Uwazaj na siebie.

Ja dopiero do domu weszlam. Bylismy odebrsc klucze do tego mieszkanianw ktorym bedziemy spac w Zakopanem. Podobno widok na Giewont ;-) juz mi sie wszystko piepszy i mam wrazenie ze jutro piatek. Eh

Aschlee- ajeeeej, powodzenia Kochana! Oby jakoś tam Ci zaradzili szybko i bezboleśnie na ten palec.

KasikP- musisz wejść na swój profil i wejść w zakladke edytuj sygnature i tam wklej link do wykresu.

Asiu, no to będziecie mieć super widoki pogoda ma być rewelacyjna:-):-)
Ostatnie momęty na wysokich obrotach i odpoczniecie;-)
Polecam knajpkę OBROCHTÓWKA jest kawałek za Krupówkami
ale warto.:tak:
Anulka wszystko jutro wkleję i udostępnię kochana ;-)
Teraz idę spać bo padam.. Dobranoc Panią stosunkowo udanej nocy :tak:

Witam dziewczynki :*
Aschlee Ty biedulko trzymaj się dzielnie , ze mnie też jest taka kaleka :P
Zaraz doczytam stracone stronki..
Jestem wykończona dzisiejszym dniem, od rana na nogach, ale pozałatwiałam swoje sprawy, zakupy z mamą i siostrą udane..
Jutro mam dostać @ a tu żadnych bóli brzucha, tylko biały, gęsty śluz się leje... Zastanawiam się co to takiego ?? :wściekła/y:

Hehe Olusia to my prawie takie same chyba jesteśmy ;-)
Mój R wyszedł już do pracy także mogłam sobie pozwolić na napisanie ..
Jakoś mnie krępuje jak siedzi mi nad głową i czyta co do Was pisze..
Wolę to robić jak Go nie ma..
Ale mi coś nie dobrze się zrobiło chyba po tych kabanoskach.. :baffled:

Dziewczyny miała tak któraś że zamiast okresu jest biała, gęsta wydzielina przypominająca śluz.. ??
A brzuch mnie w ogóle nie boli jak na @

Ostatnia edycja:
reklama
karolina859 jestesmy jestesmy.... :-D ale tez kochane.... nio ja tez nie lubie jak moj siedzi i czyta, ale jede plus tego jest taki ze on ma swoj laptop i rzadko wpada na moj... chyba ze chce by mi pomogl w czyms albo cos mi pokazuje.... hehe :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry