reklama

Staraczki 2014 :)

Byłam przekonana że jesteś blizniaczkiem tak jak ja :D
No musimy się spotkać jak najszybciej, mogę przyjechać jak się zrobi cieplutko z dzieciaczkami do chorzowskiego zoo to możemy spędzić miło czas ;)

reklama
Ależ się cieszę że spodobał Ci się ten pomysł :)
I tak zamierzałam zabrać maluchy do zoo
Macie już wyznaczony termin spotkania ?
Mligocka he he a Ty w pracy siedzisz ? Masz nockę ?
Ja nie śpię niewiasto bo mam problemy ze spaniem :D

mligocka a jak tam u ciebie? spokoj masz? ja jakos nie umiem zasnac ta wczesnie jak mam wolne... dzis spalam do 12 wiec wiesz wyspalam sie hehe ...:-)

karolina859 nie mamy wlasnie, bo nie wszystkie napisaly kiedy im pasuje... a tobie kiedy by pasowalo? tak tak spodobal mi sie ten pomysl hehe

Reszta dziewczyn ze slaska kiedy sie spotykamy !!!! - piszcie !!

karolka- tak w pracy siedzę, i w ramach relaksu kuknęłam do Was. Tez miałam ostatnio kilka bezsennym nocy. Coraz częściej mi się to zdarza.:angry:

Olusia- tak w miarę spokojnie, oby tak zostało do rana:tak:

Olusia ja mam wolne bo zajmuję się domkiem i dzieciaczkami więc pasuje mi praktycznie zawsze ;)
Pracy szukam, przeglądam też na bieżąco oferty ale jak na dzień dzisiejszy jestem nadal bezrobotna .
Tylko jak już ustalicie konkretną datę dajcie mi wcześniej znać żebym zorganizowała opiekę dla dzieciaczków bo nie wiem jaką zmianę będzie miał mój R:confused:
Mligocka i masz na to jakiś złoty środek ?

reklama
Ewelinka to miłej kąpieli Ci życzę ;)
Ja uwielbiam wylegiwać się w wannie pełnej piany i muszę wtedy mieć mega gorącą wodę ... ;)
Wtedy nakładam sobie maseczkę i tak leżę z 20 minut w niej :D
Ale dzisiaj przykrość mnie spotkała bo nasz piec gazowy jakoś gorzej grzał tą wodę bo chłodna leciała :(
Także nici z relaksowania.. :(

Olusia a jaka godzina ? Macie ustaloną?
Bo patrzę że to wtorek jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry