reklama

Staraczki 2014 :)

I ja też nie śpię..
Pacjentke dopadł tak ogromny ból, że prawie 3 godziny siedziałam przy niej i trzymałam za rękę, głaskałam po włosach, trzymała mnie za rękę tak mocno że jak wymsknęłam swoją dłoń to jej nie czułam.
Dosłownie wiła się w bólu, cała piżama mokra od potu. Żadne p/ bóle nie pomagały, dopiero dolcontral uśmierzył troszkę ból.
Jak ja nie lubię uczucia bezsilności. W takich momentach moje ,, małe- wielkie'' problemy gdzieś odchodzą, znikają.
Doceniajmy to co mamy , cieszmy się każdą chwilą, doceniajmy siebie nawzajem, bo przecież jutra może nie być.
Trochę smutno i refleksyjne, ale cóż , moje nocne rozmyślania mają to do siebie, iż takowe właśnie są.
Nocną porą, mligocka.

reklama
Dzień dobry:-)
Miłego dnia:tak:
Pomorze podeślijcie słońce bo już za długo jest szaro:-(
Olusia 11 marca o której i gdzie??? Musze wiedzieć żeby zaplanować dzień w pracy.

Witajcie z rańca!

Mligocka-
piękny post, naprawdę się wruszyłam! Jesteś bardzo wrażliwą i ciepłą osobą. Takich ludzi dzisiaj coraz mniej, a szkoda...

KasikP-
pomorze melduje, że u nich słońca także brak, hihi!

Aschlee
- jak tam sytuacja z palcem?

Blair
- jak się czujesz? Teścik zrobiony?

Asiu
- Kochana dzisiaj ciężki dzień przed Tobą, ale spokojnie sobie poradzisz! Od jutra urlop, góry i będzie super!

Dziewczynki ide dzisiaj na badanie progesteronu.

Dzien dobry laski.

Mligocka dobra dziewczynka z ciebie. Przykrro mi ze taka sytuacje mialas

Anula. Kciuki za badania.
Jeszcze jutro urwanie glowy w oracy i dooiero od sobity urlop. Ale wytrzymam ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny:-P mogę się do was dołączyć?po długim czasie nie obecności ,wrześniowka 2010;-) staramy się z moim o druga dzidzie. Trzymajcie kciuki ;-)pozdrawiam

Mysia- witaj! Życzę szybkiego opuszczenia nas- staraczek :tak:

KasikP-
poprzedni też był piękny i skończył się jak zawsze :wściekła/y::angry::no:

Asiu- dziękuje, mocno Ci kibicuje! ;-)

Uciekam do pracy i na badanie.

Miłego słonecznego dnia życzę
images

reklama
Mysia, witaj :) Ja jestem mamą majową 2010 i mamą sierpniową 2012 :)

Aschlee Kochana, uważaj na siebie :* Jak przeczytałam co napisałaś, aż mi się gorąco zrobiło ;/ Jakby nie mogli marchewki takiej zrobić w woreczkach foliowych, aby ułatwić ;)

Ewelinka, fajną masz chrześniaczkę :) Miłe to jest jak maluszek przychodzi do Ciebie i mówi "Kocham Ciebie", albo tuli się i całuje.

Asia, ale fajnie masz, jeszcze jeden dzień i urlop :D Ale Ci zazdroszczę. Mój M owszem 13 i 14.03 ma wolne, ale tylko w pierwszej pracy, bo badania musi do drugiej porobić, bo się kończą, a tak sama w domu będę. Już się nie mogę doczekać świąt, bo 2 dni będziemy razem w domu. Ciężko wziąć urlop. Jak weźmie na działalności, to kasy nie ma. Dostaje się tylko za prace.

Anulka, ja też poproszę winka czerwonego :P Jakoś różowe mi nie odpowiada. Jak idzie pisanie pracy? :*

Dziewczyny, ciasteczka dla mojego M smakowały :D Jeszcze do mnie z tekstem "Mogę wszystkie?". Nie zgodziłam się, bo mi też smakują i co jakiś czas skubie sobie po jednym :P

Karolcia, mocno, ale to mocno trzymam kciuki &&&&&&& za II kreseczki :* Ale napiszę Tobie, że ja nie raz miałam taki śluz przed @. Nie chce Ciebie dołować, ale nie nakręcaj się. Co ma być to będzie. Każdy organizm jest inny. Jedne przed @ mają śluz, a inne nie. Jeszcze inne w ciąży mają go dużo, inne mniej, a jeszcze inne w ogóle. Może ten gęsty śluz, to oznaka ciąży. Nie wiem. Nie potrafię określić. Jedyne co pozostaje, to czekanie :*:)

A u mnie tak sobie. Gardło boli i to bardzo i cały nos mam zapchany ;/

Mligocka, piękne to co napisałaś :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry