reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam z rana ;-)

Blair87 - no przecież baldzioch piękny jest ;-) bezie ciemnieć jak nic !!! - no nie wszystkie na grudzień pójdziecie, Iwo ciągniemy dalej

Asiu wiesiołek do dnia owulacji jesz, potem stop (tez jadłam w tym cyklu) fryz piękny, taki rudyyyy ;-)

Ostatnia edycja:
Aschlee aż mi się słabo zrobiło jak przeczytałam post o palcu

Asia pięknie wyglądasz! Kolor bardzo ładnie podkreślił Ci oczy :)
to za 2-3 lata kolejne bliźniaki :D

Jussastar ja zwątpiłam trochę w te testy owulacyjne :P robię ciążowe :D
to testuj może ciążowym o czułości 10 :)

ciąże na owulacyjnych to tak z przymrużeniem oka, cos tam może wyjść ale nie koniecznie, jak sama nazwa wskazuje ciążowe do ciąży, owulacyjne do owulacji ;-)

Blair87 - coś tam widać. Poczekaj jeszcze ze dwa dni i wtedy zrób. Kwiatki zdjęcie akurat nie moje ale mam ich troszkę na powórku.

AsiaSzw - wiesiołek do dnia owulacji i odstawiasz.
Włoski piekne.

jussastar - testy owu najlepiej robić wieczorem bo wtedy w moczu jest największe stężenie LH

Ledwo wylazłam z wyra. Nic mi się nie chce. Na szczęście wolne. Niedługo do miasta jakąś szmatkę muszę sobie zrobić, ziemniaki, jakieś mięsko. Mam ochotę na eklerka z bitą śmietaną. Zaraz pochowam poskładane pranie. Coś tam jeszcze wyschło, pościągam. Pracy jak zwykle na wolny dzień nie do zrobienia.
Temperatura ładnie się trzyma. Szyjka miękka i otwarta, nie wiem czemu :confused:

Blair z ciekawości zrobiłam a ciążowy to poczekam do dnia @. Bo ciążowe przed @ też mogą wyjść zakłamane podobno... Zrobię owu jeszcze moze za dwa dni, taki eksperyment czy to się sprawdza ;)

Gośka ciągnijcie z Iwo nas jak najwięcej :D

Ewelinka nie ma czego zazdrościć jeszcze, ja na razie podchodzę sceptycznie. Do tej pory czułam się dobrze, ale ten jajnik mnie dziś zmartwił :(
Kochana i Ty zobaczysz dwie kreski na teście niedługo, na pewno :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry