Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ciąże na owulacyjnych to tak z przymrużeniem oka, cos tam może wyjść ale nie koniecznie, jak sama nazwa wskazuje ciążowe do ciąży, owulacyjne do owulacji ;-)
Blair87 - coś tam widać. Poczekaj jeszcze ze dwa dni i wtedy zrób. Kwiatki zdjęcie akurat nie moje ale mam ich troszkę na powórku.
AsiaSzw - wiesiołek do dnia owulacji i odstawiasz.
Włoski piekne.
jussastar - testy owu najlepiej robić wieczorem bo wtedy w moczu jest największe stężenie LH
Ledwo wylazłam z wyra. Nic mi się nie chce. Na szczęście wolne. Niedługo do miasta jakąś szmatkę muszę sobie zrobić, ziemniaki, jakieś mięsko. Mam ochotę na eklerka z bitą śmietaną. Zaraz pochowam poskładane pranie. Coś tam jeszcze wyschło, pościągam. Pracy jak zwykle na wolny dzień nie do zrobienia.
Temperatura ładnie się trzyma. Szyjka miękka i otwarta, nie wiem czemu
Blair z ciekawości zrobiłam a ciążowy to poczekam do dnia @. Bo ciążowe przed @ też mogą wyjść zakłamane podobno... Zrobię owu jeszcze moze za dwa dni, taki eksperyment czy to się sprawdza
Ewelinka nie ma czego zazdrościć jeszcze, ja na razie podchodzę sceptycznie. Do tej pory czułam się dobrze, ale ten jajnik mnie dziś zmartwił
Kochana i Ty zobaczysz dwie kreski na teście niedługo, na pewno :*