reklama

Staraczki 2014 :)

Blair Kochana ale w ciazy na poczatku jajnik i brzuch tez moze bolec jak na okres wiec to moze byc dobry znak. Mojej znajomej po invitro lekarz powiedział ze brzuch moze bolec i zeby nie doprowadzic do skurczy to przy wiekszym bolu brac nospe...
Obym zobaczyla... obysmy tu wszystkie niedlugo zobaczyly dwie kresunie :-)

reklama
Blair87 mam nadzieje ze dzis czujesz sie juz troszke lepiej.... :-) trzymam kciuki by kreska ciemniala na tescie....:-p

mligocka to prawda ja tak samo wiele razy bylam przy kims kogo bardzo bolalo i trzymalam za reke... wiesz ze jednak mozesz pomoc takiej osobie, a obecnosc duzo daje.... :happy2:

KasikP mi pasuje kazda pora w poniedzialek... motylek cos mowila zeby sie spotkac do poludnia... niech ona sie wypowie dokladnie...:happy2:

Mysia618 witaj.... ;-)

jołasia ale fajne juz kwiatuszki masz.... a gdzie to sloneczko bo u nas nie ma... :tak:

Malusiolka kuruj sie kochana, nie daj sie chorobie....;-)

AsiaSzw wygladasz super.... :-)

Aschlee25 a ja mialam dzis sen o Wenezueli... ze tam bylam, widzialam, super zdjecia zrobilam itp....a ty nie mysl o zlych rzeczach, wszystko bedzie dobrze.... :tak:

Asia miłego i udanego dnia :)

Ewelinka a możliwe... na razie przestał.
Nie ma innej możliwości! Wszystkie musimy zobaczyć :)

Olusia delikatnie lepiej, ale czasem mi jeszcze coś jeździ po brzuchu :p
Taką mam nadzieję że będzie ciemniala :)

A takie jest słoneczko u mnie w pracy na wsi :P akurat poszłam do sklepu :)
uploadfromtaptalk1394101617919.jpg

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1394101617919.jpg
    uploadfromtaptalk1394101617919.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 60
Olusia jeszcze nie :) dziś uzupełnię zapas pepino, bo mi się skończyły, jak kreska będzie ciemniała to w sob albo pon, żeby była już trochę wyższa, jeśli jest...
ale ta dzisiejsza daje nadzieję :) bo jest różowiutka nie taka szara jak na zdjęciu ;P no i wyskoczyła szybciej i jest ciemniejsza, więc mam nadzieję że będzie tendencja wzrostowa :D

u nas było ponuro, ale się wypogodziło :)

Dzieki Dziewczyny postaram sie bardziej uwazac:-D

Asiu bardzo mi sie podoba Twoja grzywka...ja juz kilkakrotnie prosilam fryzjerke o zrobienie takiej ale zawsze wychodzila inna i obecnie jestem bez grzywy aczkolwiek wydaje mi sie z nia byloby lepiej...

Olusia to mialas piekny sen az pewnie nie chcialo sie wstawac:tak:

Blair mnie wczoraj tez lekko slabo bylo bo ja to mam manie jeszcze grzebania w czyms takim zeby zobaczyc jak gleboko sie wbilo,czy widac kosc itp...ale zdecydowanie jak patrze u kogos na cos takiego nie robi to na mnie wiekszego wrazenia ale wczoraj jakos mnie odrzucilo ( moze dlatego ze to moje:-D) ... jak to rozchylilam i sie paskudnie rozlazlo to zrobilo mi sie lekko niedobrze

U mnie tez ponuro ale nie pada i strasznie zimnomroz chucha.gif

Załączniki

• mroz chucha.gif
    mroz chucha.gif
    11,8 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
Hej kochane dziś pracuje zdalnie. Z dnia na dzień coraz gorsze mam poranki. Jak na kacu bym była. Rece i nogi mi sie trzęsą, żołądek jak galareta. No nic trzeba przeczekać.

Blair- ja tam widze bladziocha, powtórz w sobotę na pewno bedzie różnica albo kup sobie inny test jak tam tez bedzie cień to plany wykonany :)

Anula,Jolasia - &&&&&&&&&za Was

Wanda - daj znać po lekarzu !

Aschlee - ty to masz smaki kobieto :) Proszę już więcej nie dotykać się do puszek.

Ech smutny dzień dziś mam :( weny do pisania też brak.
buziaki :-*

Blair87 to w takim razie czekamy na rozwoj sytuacji... :-)

Aschlee25 zebys wiedziala... jak widzialam te piekne palmy, cieplutko, woda i piekna plaza itp to bylo mi tak fajnie.... szkoda ze w Polsce tego nie ma...ech...ani klimatu fajnego, ani to co by mnie interesowalo, palmy, piasek jak marzenie, woda blekitna... itd... ech rozmarzylam sie...:-p
iwo:) he he moze meliske na uspokojenie nerwow? he he :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry