KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ruda kiedy wyniki?
Lux cwana jesteś
Witam nowe koleżanki i życzę powodzenia.
Julka trzymam kciuki
Lux cwana jesteś
Witam nowe koleżanki i życzę powodzenia.
Julka trzymam kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobryy znakWitajcie kochane. mam dziś w pracy sajgon. w nocy myślałam że przyszedł @ bo tak mnie brzuch bolał w dodatku miałam dość mokro, ale nic z tego, okresu jak nie było tak nie ma.
Buuu... ja z moim tez czesto sie kloce i potem mam z****ny dzien.Hej laskija mam zły humor, bo rano zaliczyłam kłótnie ze starym. Teraz umylam włosy i będę myć naczynia. Melka siedzi i tv ogląda. Potem idziemy na spacer.
Super... jupiii... pozycz od kogos auto i na przejazdzkeDostałam własnie info ze moge odebrać prawo jazdy![]()
Witaj.Hej,dołączam do was bo też się z mężem staramy o dzidzie,chociaż na razie bez efektu:-(
! Już kilkukrotnie przymierzaliśmy się z mężem do powiększenia rodzinki.. o ostatniego członka... ale zawsze działo się coś co zmieniało nasze plany , latka uciekały..w zeszłym roku 1 cykl bez zabezpieczeń strasznie przeżywałam że się nie udało...i mąż zaczął marudzić że już za stary chyba na maleństwo ( 38 lat) .i znowu zabezpieczenia... po czym w Grudniu zmienił zdanie... ;-) A mówią że to Kobieta zmienną jest!!!! w styczniu byłam pewna.. że zagoszczę na stałe w Październikówkach... ostatnią @ miałam 25 Grudnia cykle 28 do max 35 czasem gdy stresujący miesiąc to nawet 37 dni. Robiłam 2 testy w odstępie tygodnia niestety oba negatywne... :-( Byłam bardzo zawiedziona... ale nie pokazywałam po sobie... bałam się że mąż się znowu wystraszy mojej reakcji.. i tego że tak bardzo przeżywam.. Miesiączka przyszła po 45 dniach..
czyli 3 dni temu. Zaczął się nowy cykl... i nowa nadzieja... :-) Mąż powoli rozgląda się za 7 osobowym autkiem... ;-) Witam wszystkie kobietki!
Czy znalazłoby się tu miejsce i dla mnie ??? Kilka słów o mnie.. Niebawem skończę 28 lat , mieszkam w Irlandii od 9 lat , od 8 lat szczęśliwa mężatka . Wychowuję 3 wspaniałych chłopaków :-) ! W tym roku skończą 17 , 16 i 8 lat ! Tylko najmłodszy synek jest moim biologicznym synem. Starsi chłopcy to synowie mojego męża z pierwszego małżeństwa , mieszkają z nami 6 latKocham jak własne
! Już kilkukrotnie przymierzaliśmy się z mężem do powiększenia rodzinki.. o ostatniego członka... ale zawsze działo się coś co zmieniało nasze plany , latka uciekały..w zeszłym roku 1 cykl bez zabezpieczeń strasznie przeżywałam że się nie udało...i mąż zaczął marudzić że już za stary chyba na maleństwo ( 38 lat) .i znowu zabezpieczenia... po czym w Grudniu zmienił zdanie... ;-) A mówią że to Kobieta zmienną jest!!!! w styczniu byłam pewna.. że zagoszczę na stałe w Październikówkach... ostatnią @ miałam 25 Grudnia cykle 28 do max 35 czasem gdy stresujący miesiąc to nawet 37 dni. Robiłam 2 testy w odstępie tygodnia niestety oba negatywne... :-( Byłam bardzo zawiedziona... ale nie pokazywałam po sobie... bałam się że mąż się znowu wystraszy mojej reakcji.. i tego że tak bardzo przeżywam.. Miesiączka przyszła po 45 dniach..
czyli 3 dni temu. Zaczął się nowy cykl... i nowa nadzieja... :-) Mąż powoli rozgląda się za 7 osobowym autkiem... ;-)
Przepraszam że aż tyle macie do czytania! Trzymam kciuki za wszystkie bez wyjątku!!!!
Witam się i ja jestem tu tak jakby nowa miałam być mamą na styczeń 2015 niestety udało się tylko do 15 tygodnia od dziś staram się na nowo mam nadzieje że uda mi się już w tym miesiącu na wspomaganie dostałam luteine

Witajcie. Ja po czytaniu kiedy testy wychodzą a kiedy nie wkurzyła się i pojechałam na betę. Wynik po 15. Będę mieć czarno na białym. Chociaż po moich ostatnich cyklach rozregulowanych nie wierzę w cuda i wydaje mi się, że będzie 0,1. To by było zbyt piękne żeby było prawdziwe.