• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry

Kami Ciesze sie ze sobie tak dobrze radzisz ,a balaganem sie nie przejmuj ...posprzatasz jak bedziesz miala chwilke wolnego ,no i kciuki trzymam aby tata pożyczył ci auto

Nusia i te co @ nawiedziła tule

U mnie dziś wczorajsze flaki ,z tym ze nie zostało duzo i dzieciakom zrobie zapiekanki

W ciągu 2 tyg Daniel z Andrea mają sie wyprowadzić ,ale to mój maz tak zadecydował bo zgubili klucze w piatek a nic nam o tym nie powiedzieli sąsiad oddal klucze ale dopiero wczoraj takze mógł sobie dorobić albo wchodzić pod nasza nieobecność ,Aaa i musza wymienić zamek albo dac kase na wymianę ,są nieodpowiwdzialni bo inny by przyszedł i sie przyznał a tak żyliśmy w nieświadomości ze coś nam i dzieciom grozi :wściekła/y:

Kami balagan jeszcze nikomu nie zaszkodzil daj sobie czas. Jagoda nie powie mamo ale tu syf a ty olej sprzatanie tylko sie porzadnie wyplacz i idz spac. Balagan nie ucieknie wiec zrobisz to innym razem. Ja mam ciagle nadzieje ze on przechodzi kryzys ( kiedys kryzys wieku sredniego zaczynal sie od 40 ale z moich obserwacji w tych czasach facetom odp..... Wlasnie po 30 ) moze teraz otworzy oczy i zrozumie co jest wazne w zyciu. Trzymaj sie mocno co ma byc to bedzie nie ma co wybiegac w przyszlosc wy dwie mcie byc szczesliwe a za chwile trzy z nim czy bez niego

reklama
Najgorsze jest to ze ja w sobote w nocy slyszalam odglosy grzebania przy zamku i nawet powiedzialam to T ale wtedy myslalam ze sie przeslyszalam ...a jak teraz mysle to wcale nie musialo mi sie wydawac ,tylko pewnie tak bylo z tym ze my na noc zamykamy tez drzwi na lancuch ,jestem tak wsciekla ze sobie nie wyobrazacie :wściekła/y: ktos narazil moje dzieci na niebezpieczenstwo ,a tego nie daruje :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry