Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
http://www.kobieta.diagnostyka.pl/#!iii-etap---dbam-o-dziecko/c5xv
Dziewczyny mam dla was linka z pakietem zniżkowym do laboratorium diagnostyka na badania w czasie ciąży lub przed ciążą. Wystarczy wejść i.odpowiedzieć na pytanie i otrzymacie kupon na 99zl do wykorzystania w laboratorium diagnostyki
Czesc Wszystkim
Jak tam samopoczucia w ten paskudny dzień?
Zazdroszczę u mnie pochmurno i deszcz padaHej u nas pieknie i slonecznie wiec samopoczucie cudowne :-)

Czesc Wszystkim
Jak tam samopoczucia w ten paskudny dzień?
Ja jak zwykle powtarzam prośbę, aby wszystkie zaglądnęły (te, które jeszcze tego nie zrobiły) na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY i te do, których niestety @ zawitała.
Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.
Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo