• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Gaga u mnie pcos mają wszystkie kobitki (mama, ja i siostra). Pierwszy lekarz, który to wykrył tak mi nagadał, że o mało nie osiwiałam. Ale potem robiła mu usg inna babeczka i po prostu kazała działać. Na synia czekałam 8 mies, a córcia od pierwszego strzału. Moja siostra leczyła się około 6mies. I potem z zajściem nie miała żadnego problemu. Co prawda poroniła dwa razy, ale to już była zupełnie inna przyczyna. A najważniejsze,że w kwietniu urodzi synka. Głowa do góry i nie martw się na zapas.:-)

reklama
Od trzech dni mam tak potężny ból głowy, że już nie wiem jak się nazywam. A jutro mam imprezę z okazji dnia kobiet i nie wiem jak ja dam radę.

Gaga dzis rozmawiałam z koleżanka jest w 22 tc tez ma pcos okres miała raz Max 2 razy na rok bedzie miała dziewczynkę

Tak pisalyscie o piwie ze ide po swoje bezalko i dodaje mnóstwo soku imbirowego i zaraz upieke crosanty z nutella miłego wieczoru

reklama
Ja dzisiaj po wizycie u lekarza stwierdzil ze pokoik juz jest teraz czekamy na lokatora . nastepna wizyta za 3 tyg i juz wtedy powinno byc swerduszko. Kurcze w pierwszej ciazy nie myslalam o tym ze moze byc np puste jajo dla mnie fakt ze zaszlam w ciaze rownal sie temu ze za kilka miesiecy przyniose do domu dzidziusia a teraz czlowiek starszy i sie naczytal to sie martwi. Co do tych moich wyciekow z piersi to stawierdzil ze czasami tak bywa ze u kobiety produkcja mleka wl sie od pierwszyxh chwil ciazy i u mnie to typowe mleko. Juz wiem na 100% bedzie cesarka wiec nie mam co sie zastanawiac co lepsze. Kurcze teraz znowu trzeba czekac 3 tyg na wiute zeby serduszko zobazcyc , dzieci to ciagle czekanie najpierw czekasz na owulacje pozniej na ll kreski pozniej na wizyte , na serduszko na koniec trymestru i tak ciagle na cos czekasz. Gaga moja przyjaciolka ma policystyczne i haszimoto czy jak to sie pisze i ma dzidzie z wpadki wiec wiesz nogi na bok dobry lekarz i za chwile bedziesz gruba razem z nami. Hahahhah :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry