• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mam numer ale myślę, że raczej nie po to bym dzwoniła po nocy w piątek jeszcze. Zbliża się dzień kobiet wiec może miał jakieś plany. Dla mnie to tak trochę nie fair. Człowiek całe życie w pracy nie jest i kiedyś chce odpocząć. I tak go dość męczyłam od zobaczenia dwóch kresek. Poczekam do jutra. No chyba, że pojawi się krew to wtedy jadę na IP.

Córcia juz śpi to ja też uciekam. Poleże i odpoczne to na pewno lepiej będzie. Nawet nie obejrzałam dziś Madagaskaru 3 a takie mam mile wspomnienia z tym filmem związane ;)

Kami Moze lepiej nie czekaj z tym do rana tylko zadzwoń na pogotowie czy gdzieś. No nie znam sie niby, ale wydaje mi sie ze plamienie w ciąży nic dobrego nie wróży..

Ja jednak poczekam do rana. Mnóstwo teraz plamienia w ciąży, a martwić się trzeba faktycznie dopiero jak jest żywa krew. Ale dziękuję za rady [emoji8]

reklama
Kamilove ja w ciąży 3 razy jeździłam do szpitala z krwawieniem. Za pierwszym razem w 12 tc było lekkie plamienie raczej w brązie niż krew jednak za drugim razem było bardzo obfite krwawienie i jestem przekonana o tym, że każde choćby najmniejsze plamienie należy spraedzić. Być może jest to błachostka i mam taką nadzieję jednak nie bagatelizuj tego. U mnie krwawienie skończyło się wraz z porodem martwej córki w 19tc więc życzę Ci z całego serca aby u Ciebie życie napisało o wiele przyjemnejszy scenariusz. Niestety taka wizyta z krwawieniem w ciąży wiąże się z pobytem w szpitalu (przynajmniej u mnie tak jest) więc musiałabyś zorganizować opiekę dla córeczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry