Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o ile dobrze się doczytałam to będziesz za tydz testować?a kiedy dokładnie to może zatestuje z toba-bedzie razniejNajadlam się biszkoptow i zaraz pękne![]()
moze nam się poszczęści w tym płodnym marcu hehA nie macie czasem takiego wrażenia, że nudzą Was faceci? Że jak to by było teraz z innym?
kurde jutro mam ten dzień próbny i się boje :/
Ide dziewczyny na spotkanie klasowe z podstawówki
Miłego wieczoruwam życzę
Jestem juz po wizycie. Ten cykl ma być spokojnym przygotowaniem do wyciszenia i stymulacji do in vitro. Dostałam tylko clo, estrofem, zastrzyk ba pęknięcie i acard. Od 17dc duphaston. A dodatkowo mam zalecany monitoring od 9dc. Clo zaczynam w 5dc. Ogólnie to lepiej byłoby ten cykl odpuścić całkowicie,ale jest mi on potrzebny do dokumentacji do programu rządowego. Tak więc lykam grzecznie leki i juz nie mogę się doczekać maja najprawdopodobniej to wtedy miała transfer o ile wszystko pójdzie gładko![]()
tez pracuje w foliach i szklarniach nawet podoba mi się to tylko te katastrofalne upały sa najgorszetez pracuje od pn-sb w sezonie po 12-13godz to brak czasu nacokolwiek,i ciezka to praca