reklama

Staraczki 2015 : )

Jestem juz po wizycie. Ten cykl ma być spokojnym przygotowaniem do wyciszenia i stymulacji do in vitro. Dostałam tylko clo, estrofem, zastrzyk ba pęknięcie i acard. Od 17dc duphaston. A dodatkowo mam zalecany monitoring od 9dc. Clo zaczynam w 5dc. Ogólnie to lepiej byłoby ten cykl odpuścić całkowicie,ale jest mi on potrzebny do dokumentacji do programu rządowego. Tak więc lykam grzecznie leki i juz nie mogę się doczekać maja najprawdopodobniej to wtedy miała transfer o ile wszystko pójdzie gładko :)

reklama
Kasik- tak ono jest refundowane i wtedy cały zabieg razem z lekami kosztuje ok 1tys. A prywatnie około 12tys :( dlatego muszę dorobić ten cykl stymulowany. Program tez wymagał od 3 do 6 inseminacji my przeszliśmy trzy.

kurcze tak sie jakoś nie mogę przemóc w sobie żeby się cieszyć tą pracą głównie przez to że będę mieć mniej czasu dla mojego M, ale z drugiej strony wiem, że powinnam się cieszyć że tam będę mieć dobry system bo po 12 h s sumie na miesiąc wypada 15 albo 16 dni roboczych , mówili mi ze zazwyczaj grafik wyglada tak, że dwa dni pracy dwa dni wolnego i że starają się zeby każdy miał w miesiącu dwa weekendy wolne oprócz maja bo wtedy w niedziela organizują komunie ale to tylko jeden taki miesiąc, godziny pracy w sumie tez spoko bo od 8 do 20 no ale cóż z czasem mi przejdzie ta niechęć a może z pierwsza wypłatą

Moja szwagierka jest zastępca kierownika w pepco i wprowadzili im już jakiś czas temu niedzielę. Mieli mieć tak, że każdy pracownik będzie tylko jedna niedzielę robić, a Edyta jeździ w prawie każda.

Gaga zgadzam sie zdecydowanie. Ale z praca jest ciężko.. jak sie jakąś cudem dostanie to niestety w pewnym sensie trzeba sie dostosować. Chociaż wiem, ze to nie fajne. Ale moze nie będzie tak zle i tak jak obiecuja nie będzie tyle tych niedziel. Moja znajoma ktora jest salowa w szpitalu tez pracuje w systemir 12h/2 dni wolne i bardzo sobie chwali. Teraz ma więcej czasu dla rodziny niz gdy pracowala po 6 h ale na po poludniowki tylko. Gaga to Twoja pierwsza praca?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry