reklama

Staraczki 2015 : )

Torimentiol jest bardzo dobry, ale przez wzgląd na kwas borowy przez wielu odradzany.

Rumianek to nic nie pomaga. U nas jeszcze gorzej było. Już lepiej mąka ziemniaczana działała.

Ale ja np jestem z tych matek, które do lekarza lecą w ostatecznosci. I myślę dzięki temu Guciak tylko raz miała antybiotyk.

Co do cholestazy to nie straszcie. Ja mam kontrolowany aspat i alat i wszystko jest w normie jak narazie, ale fakt do 3trym mi jeszcze daleko :mad:

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Lux zdjęcie maluszkow proszę. I to juz!

Hej hej! Ale naprodukowałyście!

Cytrynowa pisz tego bloga! Tylko proszę te przepisy łopatologicznie wyjaśniać:) Mogę służyć za testera i komentatora:)

Witam wszystkie nowe staraczki!

Iwona 5 lat to bardzo długo, ale trzeba walczyć dalej! A skąd brać siłę? Z wielu historii par, które w końcu osiągnęły swój wymarzony cel! Wam też to będzie dane!

Pisałyście o cholestazie. Niestety też to cholerstwo miałam. Na szczęście w 38tyg i na drugi dzień po tym jak ją zdiagnozowali miałam wywołany poród. Trochę się martwię, bo czytałam, że to wraca:(

Dziękuję za doping. Jeśli chcecie to wam napiszę adres

Lux kochana jesteś! Szukamy jeszcze ofert neta, więc może się uda coś poprawić, bo teraz często mi się zdarza, że piszę i piszę, a tu łączność znika i post też. Strasznie mnie to wnerwia!

Kami u synia też dopiero tormentiol pomógł, choć tak jak piszesz wielu go odradzało. Ale potem już był spokój z tematem.

U nas pomagał doraźni, ale i tak odparzenia wychodziły. Potem mama mi zasugerowala by przez dwa tygodnie nawet jak jest dupka ok go stosować na noc i dopiero to przyniosło efekt. Było to w list/grudzień 2014, a w styczniu pozbylismy się pampersa:tak:

Z torimentiolem to delikatna sprawa. I każda mama musi być świadoma, że ta maść może przynieść tez więcej szkody niż pożytku. Przynajmniej tak powiedziała nasza pediatra. Ja zaryzykowalam i nie żałuję, ale z reguły tej maści nie polecam chyba, że w ostateczności przy ciężkich przypadkach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry