reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej:tak:
Kama czasami ciężko walczyc z odparzeniem jak nie masz na to wpływu i nie jest to wynik zaniedbania:tak:Moja tez raz się pozadnie odparzyla:sorry:Kwas borowy jest tez w maściach na infekcje drog rodnych z tego co kojarze:tak:
Cytrynka jaki piękny torcik, skusiłabym się na pewno choć ogolnie nie przepadam:tak:

Tak tez mi lekarz oznajmił ze w drugiej ciąży cholestaza może wrócić.

U nas na odparzenia byl sudocerem i nic więcej,dzień i wszystko bylo ok.

Dzień dobry bardzo, dzisiaj mąż zaczyna remont pokoju małej a my wybywamy do dziadków :D

Xkarola,

Bo torimentiol bardzo szybko działa :) i naprawdę przynosi duża poprawę. Ja jak walczyłam z Guciaka odparzeniami to chyba wszystkie kremy do dupne kupiłam i żaden nie pomogl nawet troszkę. Jedynie właśnie torimentiol zdał egzamin.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

dzien dobry ja mam okropny humor, mialam starcie z pracodawca, niewiadomo, czy bede miec zapalcone za nadgodziny czaicie to?! jest poklocony z ta swoja i jak zwykle na mnie sa baty wieszane
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
ona mu na zlosc robi, wiec on robi mi i kolko sie zamyka, zreszta niewiadomo czy w ogole kase za lipiec na czas dstane, bo on sie wypina i kaze jej placic, w sobote za tydzien tam jade jak beda oboje i bedzie rozmowa powazna...​

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry