reklama

Staraczki 2015 : )

Lux to, ze pokloceni to nie znaczy, ze na Tobie ma się to odbijac bo w końcu wspólnymi dziecmi się zajmujesz:tak:nie daj się!
Wpuscilam już 2 rybki do dużego akwarium i na razie dychają tylko troszkę wystraszone:tak:
Upal się zaczyna:wściekła/y:
Milego popoludnia:tak:

reklama
warto byc do ludzi we wsi uprzejmym i pomocnym, to wraca
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
znajoma zalatwila mi fuszke, bede z jedna starsza pania kilka razy w miesiacu jezdzic po zakupy, bedzie zwrot za paliwo i kase za pomoc w opiece podczas tych zakupow
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
ta pani bardzo mnie lubi, chwalila, ze zawsze sie klaniam jak ja widze i mowila, ze chetnie by mnie wziela, bo taka przyjemna jestem i przychylna ludziom, ale sie ciesze, pomoge i zarobie

witam,co odparzen ja niemiałam z tym problemu u małego za każdym razem smarowałam sudocremem i było oki
Lux to ze oni się kłócą to ty masz ucierpieć finansowo?ty pracujesz robisz swoje a oni musza płacic w terminie jak maja problem to niech ona polowe da i polowe on i już,mówiłas ze on tyle zarabia i taki sknerus??u nas za twoja stawke to z łaska do jednego dziecka by opiekunka przyszła

co macie na obiad?bo ja nie wiem co zrobic

ja mialam jaja, piuree, kalafior i surowke
co do nich to ja mu powiedzialam, ze za dwojke mialam 600 i mniej godzin a tu trojka i tylko 700? on moi, ze wiecej mi nie da, bo ona za malo zarabia a on za jej kaprys chodzenia do pracy mi placic duzej kasy nie da...
a taki dobry akcent to powiedzial Tomkowi, ze powinien mnie codziennie na kolanach po nogach calowac, bo jestem cudowna kobieta i on by chcial miec tak dom zadbany i obiad na stole gdy wraca z pracy a moj jaki dumny i dzis mnie az ozłacal hahahahahah

ej laski wczoraj chwile bylam u wiedzmy i cos tam na temat jedzenia weszla i znow zaczela moja gotowanie krytykowac, ze jak to, ze czemu zupy nie mialam w tym tygodniu? za duzo kasy mam i se pozwalam na lepsze obiady, wiecie co, jaj juz nerwow nie mam
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
kuzwa mam ją zabic i powiedziec w sądzie, ze to przez przypadek, bo stala obok i przeszkadzala??!!!!​

reklama
Natka ja sie nie mecze,one duzo robia kolo siebie, zle sorry ile ja godzin mam a tak marnie placa, fakt, czesto mam wolne, ale w lipcu jak do tej pory nie mialam jako tako wolnego i jeszcze trudnosci mi robia, by doplacic te 200 zl za nadgodziny, no rece opadaja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry