Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej, jeszcze z pracy
Nie zrobiłam testu i nie zrobię, raczej nastawiam się na @, jakoś wczoraj wieczorem otrzeźwiałam i nie zamierzam wariować, mam nadzieje, że @ nie przesunie się przez stres, króry sobie zaserwowałam.
Just i prawidłowo, że się wstrzymasz. Nie ma sensu robienie testu codziennie, zwłaszcza przed terminem @.. Trzymam kciuki, a nóż widelec może jednak coś
Denerwuje mnie tyle ten śluz, dziś rano polało się ze mnie, myślałam, że okres dostałam, a to taki biały rzadszy śluz. Już mogłaby przyjść @ i nowy cykl być.
Just ja z dużą ilościa sluzu często miewałam problemy. Nigdy nie obserwowalam czy to przed @ czy w dni plodne, ale wiem jak potrafi denerwować. Teraz niekiedy tez mi sie pojawia, nie obfity jakis ale jednak, zaraz biegam do wc zobaczyć czy to nie jakies plamienie przypadkiem.