Lilolo
Fanka BB :)
to I ja witam, Starania twają już od lipac ale wciaz bez rezultatu wiec jestem dalej staraczką tym razem od 2015. Mam 33 lata w marcu 34, mam 2 córki I termin @ najprawdopodobniej około 27 stycznia...
zycze wszystkim powodzenia I pozdrawiam serdecznie
Witam nowe staraczkiCześć dziewczynyNiektóre z Was kojarzę z innych wątków na forum. Chciałabym przywitać się również tutaj, bo kolejne starania wypadają mi już w 2015. Mam 26 lat (w 2015 roku już 27...) i staram się o pierwsze dziecko, obecnie jest to mój 3 cykl starań. Termin spodziewanej @ to 11.01. Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia!
![]()

Nie smautaj kochana :* jesteśmy z tobąwitam wszystkie staraczki i życzę nam wszystkim w Nowym Roku owocnych starań :-):-):-)
(u mnie Nowy Rok zaczął się kiepsko... idę się zakopać w kołderce - wezmę doła na przeczekanie)

pora wracać do diety... W sylwestra i wczoraj nie mogłam się najeść ;-)Całe święta praktycznie byłam głodna, pilnowałam się co jem bo myślałam żeby się wbić w sukienkę sylwestrową . W połowie lutego wybieram się do gina , bo w tym nadchodzącym cyklu nie dam rady. Czytałam że taki zabieg udrażniania robi się między 6 a 12 dniem cyklu a wtedy nie dostanę wolnego w pracy, bo właśnie koleżanka będzie na urlopie. Dam radę , już tyle czekałam ...