reklama

Staraczki 2015 : )

to I ja witam, Starania twają już od lipac ale wciaz bez rezultatu wiec jestem dalej staraczką tym razem od 2015. Mam 33 lata w marcu 34, mam 2 córki I termin @ najprawdopodobniej około 27 stycznia...

zycze wszystkim powodzenia I pozdrawiam serdecznie

Cześć dziewczyny :) Niektóre z Was kojarzę z innych wątków na forum. Chciałabym przywitać się również tutaj, bo kolejne starania wypadają mi już w 2015. Mam 26 lat (w 2015 roku już 27...) i staram się o pierwsze dziecko, obecnie jest to mój 3 cykl starań. Termin spodziewanej @ to 11.01. Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia! :)
Witam nowe staraczki ;) obyście szybko mogły pochwalić się nam II kreseczkami :tak:
witam wszystkie staraczki i życzę nam wszystkim w Nowym Roku owocnych starań :-):-):-)

(u mnie Nowy Rok zaczął się kiepsko... idę się zakopać w kołderce - wezmę doła na przeczekanie)
Nie smautaj kochana :* jesteśmy z tobą :tak:

reklama
Witajcie!!

Co tam słychać u Was ?? Ja wstałam dziś z kapciem w brzuchu :-D pora wracać do diety... W sylwestra i wczoraj nie mogłam się najeść ;-)Całe święta praktycznie byłam głodna, pilnowałam się co jem bo myślałam żeby się wbić w sukienkę sylwestrową . W połowie lutego wybieram się do gina , bo w tym nadchodzącym cyklu nie dam rady. Czytałam że taki zabieg udrażniania robi się między 6 a 12 dniem cyklu a wtedy nie dostanę wolnego w pracy, bo właśnie koleżanka będzie na urlopie. Dam radę , już tyle czekałam ...
Miłego dnia

Miłego dnia dla wszystkich staraczek :-)

Skaba mam nadzieję, że dół zakopany ;-) Yesenia będzie dobrze, napewno dasz radę!

Ja mam dzisiaj wolne więc wybieram się na zakupy. Wyrzuciłam rano przed praniem 2 pary spodni więc trzeba uzupełnić braki w garderobie :tak:

Lady Agnes pochwal się potem łowami :tak:

U nas dzisiaj leniwie :) małż w pracy, a ja gonie za małą i nic mi się nie chce :P oj rozleniwiłam się po tych świętach :zawstydzona/y:

Lady - zakupy! Love forever :D

Siasia - widzę, że u nas podobnie. Mi też nic się nie chce. Ł polazł do pracy i jakoś mi tak smutno bez niego. Młoda zaraz wstanie i będzie rajcować :p
No ale chociaż dzięki niej nie jestem sama :tak:

Witajcie Dziewczyny,

Czytam ten wątek już od jakiegoś czasu dlatego postanowiłam, że już dość "podglądactwa", czas się przywitać :)

Mam 29 lat i staramy się o moją pierwszą dzidzię. Mój M ma już córkę z poprzedniego związku.
To będzie drugi cykl starań. Bardzo proszę o wpisanie mnie na listę staraczek - najbliższa @ 22.01

Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też!! A testujecie owulacje? Będę to robiła jutro po raz pierwszy i przeżywam. Kontrolę temperatury też dopiero dziś zaczęłam.
Mam prawie 30 lat a jeszcze miesiąc temu wydawało mi się ze do zajścia w ciążę potrzeba tylko decyzji i już... eh.. czekam na Wasze pierwsze dwie kreseczki. Lady Agnes Ty zdaje się już za chwilę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry