Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kciuki zaciskam mocno &&&U mnie mokro, sporo jasnego sluzuuuu. @ mam dostac miedzy 10 a 14 lutego wiec czekam.Karla jak tam u Cb Kochana?
Moja gin mi powiedziala ze daje mi jeszcze 2 miesiace potem jakies leczenie zaczniemy. bo ok. Poltora roku to juz troxhe czasu. Mowi ze u mnie zwlekala z leczeniem bo ja mloda itp. Zobaczymy mam jeszcze ten miesiac i kolejny.Ja znów uważam, że jeżeli ma się mniej niż 25lat to te pół roku powinno się starać bez żadnych specjalistycznych badań. Zresztą w każdej grupie wiekowej tak uważam. Po pół roku efekty powinny być jak nie ma to sam lekarz powinien problemem zainteresować się głębiej. O
Po dwóch czy trzech cyklach nie ma co szalec i latać po lekarzach. Niektórym kobietom 6msc zajmuje poznanie swoich cykli. Wiec troszkę cierpliwości jednak jest niezbędne.
Wysłane z mojego Sony Xperia E1