• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Asch ona na własne życzenie tak ma. Trzeba było się zabezpieczać. A nie potem się truc by ciążę stracić. A jakoś ją donosiła. I gdzie tu sprawiedliwość?!

reklama
Nie wiem czy słyszałyscie ale u mnie w mieście 12 zaszła w ciążę z 13 latkiem. Nie ma żadnej sprawiedliwości, ja mam czasami wrażenie ze po prostu Bóg nie chce dać mi dziecka. I czuje się winna, nie raz słyszałam w pracy ze mogłabym juz mieć dziecko, już po ślubie 2,5 roku ale im bardziej chce tym bardziej nie mogę!!

W tym cyklu mam chyba blokadę psychiczną.

Kami słodkich snów :)

U mnie w rodzinnych stronach 14-latka urodziła syna, facet 19 lat, sprawa w sądzie. Bieda aż piszczy u nich. A tu człowiek ma warunki, dużo może dać dziecku i co :(

Wiecie dziwi mnie taka bezmyslnosc ludzi.Przeciez jak wiem ze nie moge dzieciom zspewnic normalnego zycia to jak chodzi o zabezpieczenia to jest mase mozliwosci...nie rozumuem jak mozna plodzic dzieci bez pomyslenia o ich przyszlosci

Rozmawiałam z P i jak skończę studia i będzie praca to będziemy myśleć nad szkoleniem na rodzinę zastępcza. Chociaż raczej nie będziemy należeć do mojego powiatu, bo dyrektor jest... Szkoda gadać.

reklama
Nie wiem czy słyszałyscie ale u mnie w mieście 12 zaszła w ciążę z 13 latkiem. Nie ma żadnej sprawiedliwości, ja mam czasami wrażenie ze po prostu Bóg nie chce dać mi dziecka. I czuje się winna, nie raz słyszałam w pracy ze mogłabym juz mieć dziecko, już po ślubie 2,5 roku ale im bardziej chce tym bardziej nie mogę!!

W tym cyklu mam chyba blokadę psychiczną.

Kami słodkich snów :)
My jestesmy po slubie 3 i pol roku i tez juz sporo czekamy .

Karla a u mnie już po owu, biały mleczny śluz.
A po owu wlasnie jest ten sluz? Kiedys nie zwracalam wogole na to uwagi i teraz nie wiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry