• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Łąkotke będzie miał usuwaną. Juz kiedyś miał częściowo usuniętą a teraz już wytną pozostałość. miał ostatnio zabiegi rehabilitacyjne jonoforeze i terapię w kole magnetycznym. Ale mu się nic nie poprawiło i musi na operację.

reklama
A to artroskopowo tak?

U mlodych osob tak zazwyczaj po urazach sie dzieje.Ale chyba bardzo musial miec zniszczona skoro zdecydowali sie usunac a nie zszyc.

Lux normalnie mam wahania... Zła jestem bo nie umiem czekać, wrzucić na luz i inne tego typu sprawy.. Jak sobie coś wymyślę, to chciałabym już. Albo chociaż żeby wiedzieć kiedy to będzie możliwe. A nie żyć w takim kole: okres->liczenie, sprawdzanie, bzykanie-> testowanie->okres->liczenie, sprawdzanie, testowanie->okres-> itd..
denerwuje mnie to
a nie mogę wymyślić co by tu jeszcze zrobić żeby poszło szybciej:)

Ruda no niestety tak :( ale zrobi to i bedzie wszyszko dobrze :tak: tylko dziwi mnie ze az tydzien go tam chca trzymac
Tu u nas w klinice znajomy mial jakis czas temu to dwa dni i do domu wyszedl potem rehabilitacja i w miare szybko doszedl do siebie

Ruda, - na facecie w gipsie, mmmyy coś fajnego taki zniewolony. Wiem bo samam wypróbowałam.
A tak poważnie jak będzie miał robiony zabieg na kolano to raczej gipsu nie będzie. Ewentualnie taki stabilizator. Wiem bo sama w zeszłym roku walczyłam z kolanem.

Kamil, - a będziesz miała samą laparoskopię? Mi zrobili histerolaparoskopie. Kładą na takim fotelu Jak do ginekologa. Usypiają odrazu. Wziernik i takie tam inne i sprawdzają kamerką w środku szyjkę, macicę, jajniki, no i ewentualnie tak jak u mnie znaleźli mega polipy i usunęli odrazu, wpuszczają jeszcze wcześniej taki płyn barwiący do macicy i sprawdzają drożność i odrazu oceniają ruch tych rzęsek co przesuwają jajeczko po owulacji. Później zaglądają laparoskopem do brzucha, sprawdzają zrosty i endometrize ewentualną i w ogóle piszą co w brzuchu np oceniają ułożenie jelit i wątrobę Bla, bla, bla. Taka operacja, zabieg diagnostyka, trzy w jednym.

Julia, ładne wyniki.
tylko z tym cukrem to chyba się głodziłaś :-D

Ja już w domu :) W soboty chodzę tylko na 2-3 godziny do pracy. Od dziś zaczynam nowe życie :-) Po pierwsze muszę wyluzować i nie przejmować się perdołami. Wczoraj pogadałam tak szczerze z mężem , ulżyło mi i wydawało mi się że wszystko wyjaśnione , a tu dziś znów mnie wkurzył , ale mam to gdzieś. Przestanę się przejmować i zobaczę jak on się zachowa :eek: Lecę sprzątać , miłej soboty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry